10 удивителни кухненски изобретения от ново поколение

Публикувано на 20/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 20/10/2017 | Видяно 16 863 пъти

Бурният технологичен напредък, на който ставаме свидетели в 21-ви век, поражда ежедневни открития с удивителен потенциал и много възможности. Сред морето от нови изобретения, все повече се появяват разнообразни кухненски уреди и устройства, които улесняват живота у дома и допринасят за по-пълноценнo, а и забавно време в кухнята.

Именно такива са и джаджите, които искаме да ви представим днес. Някои от тях вече се използват от доста хора, други тепърва ще навлизат в домакинствата и, по всяка вероятност, ще се превърнат в незаменима част от всяка кухня. Разгледайте иновативните идеи, които ще ви покажем и, ако почувствате вдъхновение за промени в кухнята, разчитайте на професионалистите, които ще ви помогнат с ремонта бързо, ефективно и с впечатляващи резултати!


Изкуство върху храна

Декорирайте храната с този специален маркер - той може да се напълни с каквито подправки пожелаете и придава уникален вид на всички кулинарни произведения. Изключително лесен начин да украсите тортите и сладкишите - или пък сутрешното си кафе!


Устройство за проверка на свежестта на храната

Това малко и компактно устройство ще се превърне във ваш верен приятел, когато се нуждаете от помощ при избор на продукти от хладилника ви. С него лесно може да проверите свежестта на храната и до колко тя е все още годна за употреба.

Виж още: Лесно и забавно в кухнята - джаджи за лятото


Бързовар с иновативен дизайн

Практичен, удобен, с лек и семпъл дизайн - това е бързовар от ново поколение. Затопля водата за няколко секунди и е напълно безопасен, в сравнение с традиционните му предшественици.


Перфектният тостер

Този тостер се различава от всички останали с една много впечатляваща функция - той сам изпича филийките до перфектно "порозовяване", без да се налага да следите процеса му на работа! Също така виждате бъдещата си закуска през цялото време и можете и сами да я извадите, ако прецените, че е готова.


Електронен барман

Един уред, който повечето от вас вероятно преди не са срещали - електронен барман с приложение за мобилен телефон. Всичко е просто и лесно - използвайте телефонния си апарат, за да приготвите идеални коктейли, точно като истински професионалист!

Виж още: Парти грил, тостер преса или микровълнова фурна с грил - направете правилния избор 


Огледален арт сервиз

Креативният дизайн на този чаен сервиз го прави наистина уникален - всяка от чиниите в комплекта е с различна шарка, която се отразява по много красив начин от огледалната чаша.


Свежо съхранение от ново поколение

Леко захващаме с ръце, опъваме разтегливия и пластичен материал, обвиваме храната в него, а той прилепва плътно и гарантира трайно съхранение на всички продукти.


Интерактивна дъска

Поредното "умно" устройство, което е идеално за хората, желаещи да водят здравословен начин на живот. Тази дъска служи не само за кълцане, но и за измерване на грамажа и пълна разбивка на калориите, мазнините, въглехидратите и белтъчините, съдържащи се в храната.


Машина за чай

Всички сме добре запознати с машините за кафе, които приготвят ароматно и прясно еспресо. Нека ви запознаем и с техния достоен събрат - машината за чай. Тя умело усвоява всяко листенце от сушените или пресни билки, събирайки всичките им аромати и полезни качества в една перфектна чаша топъл чай!


Смарт тиган

Незалепваща повърхност, лесно почистване, перфектно приготвена храна... но това не е всичко. Смарт тиганът работи с приложение за телефон, с което изчислява идеалната температура и време за приготвяне на всяко ястие!

Проявете въображение в кухнята, не само в готвенето и технологиите, които използвате, но и в интериорния дизайн. А в случай че имате нужда от специалисти, които да ви вдъхновят с още идеи и да ви окажат професионална помощ, не се колебайте да се свържете с тях. Заявете безплатно проект при нас и ще получите най-добрите оферти от водещи компании, само за 24 часа, плюс опция да разгледате техните профили и клиентски оценки.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта