Героите от "Междузвездни войни" оживяват върху затъмнителните щори VELUX

Публикувано на 03/05/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 5 792 пъти

Мисията на VELUX Group вече 75 години е да осигури свеж въздух и светлина през покрива на хиляди домове по света. С голямото разнообразие от предлагани продукти, VELUX се стреми да подобри условията и качеството на живот на своите клиенти, като им предложи високо устойчиви и стилни решения, подходящи за модерното жилище. Имат представителство в повече от 40 страни, като дейността им е фокусирана върху производството и продажбата на покривни прозорци, ролетни щори, декоративни и слънцезащитни продукти, и много други.


Защо е важно да поставим затъмнителни щори у дома?

Съвременният дом се отличава не само с естетичен облик, но и с функционални решения, които създават по-здравословна среда за живот на обитателите му. В този смисъл поставянето на затъмнителни щори в жилището е изключително важно, тъй като те спомагат за по-добрия и спокоен сън на цялото семейство. Изработени от висококачествени материали, затъмнителните щори VELUX не пропускат светлина в помещението дори в горещите летни дни, а през зимата предотвратяват загубата на топлината навън.


Вълнуващо междугалактическо пътешествие с щорите Star Wars и VELUX

Отдадени на идеята, че детската стая трябва да бъде забавно място за игра през деня и хармонично кътче за отмора през нощта, ви представяме тези невероятни затъмнителни щори, вдъхновени от епичната поредица "Междузвездни войни". Те са плод на съвместното сътрудничество между Disney и VELUX Group, чиито основен стремеж е детската стая да се превърне във фантастична вселена, която осигурява не само вълнуващи приключения, но и спокоен и здравословен сън на малчуганите. Затъмнителните щори се предлагат в четири различни модела, които изобразяват любимите герои на феновете на култовата сага.


Любимите лица от екрана оживяват върху затъмнителните щори

Галактическата колекция щори на VELUX е създадена така, че да оправдае както очакванията на родителите за удобство и функционалност на продукта, така и желанията на децата за фантастичен дизайн на детската стая. Тези затъмнителни щори пресъздават класическите образи на Дарт Вейдър и Звездата на смъртта, като предлагат и интригуващи варианти с Кайло Рен и любимите дроиди, които са герои от филма "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Благодарение на качествената изработка и страхотните графични детайли, героите от щорите буквално оживяват в детската стая, а това ги прави незаменима част от нейния стилен интериор!


Затъмнителните щори VELUX са лесни за монтаж и удобни за използване

Щорите от Галактическата колекция са проектирани така, че да прилягат идеално към покривните прозорци VELUX. Освен че са изградени от качествени полиестерни тъкани, които не съдържат вредни субстанции и химикали, затъмнителните щори се отличават и с удобен дизайн, който ги прави изключително лесни за монтиране. Тези продукти се управляват ръчно и без степени, така че да бъдат максимално удобни за ползване, като достигат до вас и с пълна 3-годишна гаранция.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта