Малки промени, с които да внесете свежест в дневната

Публикувано на 29/07/2015 от Елица Христова | Последна редакция на 15/08/2016 | Видяно 6 107 пъти
Малки промени, с които да внесете свежест в дневната

Всеки апартамент трябва да има свое собствено излъчване, което да отразява същността на неговия собственик. Това важи с пълна сила, когато става дума за дневната, наричана от интериорните дизайнери "сърцето" на жилището. Добрата новина е, че не е нужно да инвестирате големи суми, за да превърнете хола в стилно и уютно помещение. Предлагаме ви няколко хитри идеи, с които да вдъхнете живот на вашата дневна.

Поставете килим с геометрични фигури

Поставете килим с геометрични фигури

Интериорните дизайнери са на мнение, че килимът свързва всички мебели в една стая. Това уж малко парче плат, което редовно бива пренебрегвано, придава завършен и уютен вид на цялата стая. Изберете такъв с геометрични фигури, за да създадете по-интересна визия.


Вижте още: 8 дизайнерски трика, които да приложите на дневната

Внесете личен почерк с фотографии

Внесете личен почерк с фотографии

Всеки човек има поне няколко любими снимки, които чинно е поставил на секцията или на масичката за кафе. Ние ви предлагаме да превърнете собствените си спомени в произведения на изкуството. Можете да отпечатате любимите си кадри в голям размер и да ги използвате вместо картини. Друг вариант е да намерите художник, който да прерисува снимките ви.

Вижте още: Как да изберете подходящи цветове за вашия дом

Осветете дневната

Осветете дневната

Доброто осветление е важна част от цялостната атмосфера, която носи дадено помещение. Не е нужно да давате купища пари за нов полилей, когато можете да си вземете оригинален лампион от текстил. А защо не и вие самите да измайсторите един?

Заложете на цветни възглавнички

Заложете на цветни възглавнички

Не е нужно да пребоядисвате целия хол, за да постигнете свежа визия на дневната. Цветните възглавнички за диван могат да свършат чудеса с цялостния интериор. Заложете на няколко в ярък тон, а другите могат да бъдат с интересни щампи.

Свежи и тематични завеси

Свежи и тематични завеси

Използвайте въображението си и съчетайте различни идеи, теми и цветове, не претрупвайте дневната с излишни предмети. Цветните завеси внасят изключително настроение. Ако нашите идеи са ви харесали или планирате освежителен ремонт на дневната си, направете безплатна заявка в MaistorPlus, за да разгледате офертите на различни специалисти, както и впечатления от тяхната работа.