Задължителни за всяка кухня през лятото - тези уникални чаши за студени напитки

Публикувано на 15/09/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 17/09/2016 | Видяно 33 567 пъти

Източник

Всяка кухня има нужда от удобни чаши за безалкохолно, изпъстрени със свежите нюанси на лятото! На пазара ще откриете модели с различни цветове и шарки, които да съчетаете с типа кухненско обзавеждане, а лекотата на материала, от който са изработени, ги прави подходящи за почистване и в миялна машина. Независимо дали ще заложите на комплект от четири, шест или дванайсет чаши, те със сигурност ще внесат доза настроение в прохладните летни вечери.


Универсални стъклени чаши, които очароват с фини детайли

Източник

Тази класическа идея ще пасне към всеки тип кухненско обзавеждане, а освен това е и изключително практична. Така се оказва, че обикновените стъклени чаши всъщност крият необикновени възможности - те са подходящи за сервирането на освежаващи коктейли, здравословни шейкове и безалкохолни напитки. Разнообразието от форми и модели, в които се предлагат тези съдове, ще спомогне за по-добрата организация в кухнята, а ниската цена за комплект ще пощади и семейния бюджет.

Виж още: 7 забавни и интересни идеи за мебели за двора и градината


Задължителни за всяка кухня през лятото - тези уникални чаши за студени напитки

Независимо дали се нанасяте в ново жилище или планирате ремонт на кухнята, нейното оборудване със сигурност ще се нуждае от поне частична подмяна. Ето защо днес ще ви представим няколко типа чаши, с които всеки модерен дом трябва да разполага. Започнете деня с освежаващо ледено кафе или очаровайте гостите си с невероятно вкусна домашна лимонада, като разгледате нашите предложения и изберете точния модел чаши за своето домакинство. За пълното преобразяване на кухнята пък се доверете на квалифицираните майстори, регистрирани в нашата платформа!


Модерна чаша, която се отличава с изненадващо креативен дизайн

Източник

Любима напитка за малки и големи, домашната лимонада си остава изпитан метод за ефективно прогонване на непоносимата лятна жега. Добавете щипка креативност към сервирането й, като я поднесете в тази страхотна чаша с дръжка, която наподобява стъклен буркан. На пръв поглед тази идея може да ви се стори странна, но с добавянето на прясна мента или резенче портокал, тя несъмнено ще очарова вашите гости!

Виж още: Модерните тенденции в кухненския дизайн са напълно приложими и за вашата кухня


Забъркайте си вкусно фрапе за перфектен старт на деня

Източник

Преоткрийте алтернативата на горещото сутрешно кафе с помощта на тези удобни стъклени чаши. Те са изключително здрави и лесни за почистване, като в тях можете да сервирате всякакъв тип безалкохолно или пък да изпробвате нова рецепта за любимото ледено кафе. Голямата им вместимост ги прави подходящи също за различни шейкове и плодови смутита, а оптималната им височина позволява да бъдете креативни и откъм дизайна на напитките.


Изненадайте любим човек с дизайнерска чаша за бира

Източник

Изпитана рецепта за пълноценна почивка след дългия работен ден е чаша студена бира, нещо вкусно за хапване и приятна компания. Ето защо днес ви представяме страхотна идея, която ще повиши доброто настроение в компанията, без да утежнява значително бюджета ви. Дизайнерските чаши за бира са уникален начин да зарадвате близък човек или пък просто да разчупите семплия дизайн на кухненското оборудване. Кой е вашият предпочитан мотив за подобни страхотни чаши?


Перфектните чаши за вашите неустоими летни коктейли

Източник

Забъркайте уникално вкусни коктейли, които ще внесат свежест и настроение във всяка лятна вечер. За стилното им сервиране ще спомогнат тези удивителни чаши, които можете да декорирате със захар или парченца плодове. Поставете чашите върху отворения рафт на стената или ги окачете непосредствено над бар плота, така че техният фин дизайн да създава впечатление за една по-елегантна и гостоприемна кухня.

Виж още: Плюсове и минуси на материалите за изработка на тенджери и касероли


Време е да за изпробването на нови рецепти в тези високи и практични чаши

Източник

Чашите със столче са стилно и елегантно допълнение към оборудването на съвременната кухня. Независимо дали ще изберете високи чаши с по-малка вместимост или ще заложите на ниски, но практични модели, едно е сигурно - те със сигурност ще ви влизат в употреба доста често. Оптимално удобен вариант е да снабдите кухнята със стъклени чаши с изчистен дизайн и здрава основа, които можете да използвате на празничната трапеза, а и при съботното събиране с приятели. Вдъхновете се и преобразете своята кухня с тези невероятни съдове за сервиране на студени напитки, а за нейния качествен ремонт се доверете на опитните специалисти, регистрирани вMaistorPlus! Пуснете заявка при нас още сега и разгледайте техните оферти и проекти напълно безплатно и без допълнително обвързване!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта