Практични и интригуващи чаши за най-малките членове на семейството

Публикувано на 03/10/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 20/10/2017 | Видяно 15 732 пъти

Източник

До болка познато за всички майки, разливането на напитки по детските дрешки е в състояние да провали дори най-приятния следобед в парка. Решение на този проблем откриваме в лицето на тази страхотна спортна чаша, която ще ви очарова с изумителен дизайн и завидна функционалност! Вградената гъвкава клапа предпазва от разливане на течността в чашата, без да затруднява отпиването, а голямата й вместимост я прави удобна дори за пътуване.


Пъстра и функционална чаша с дръжки за по-лесно привикване

Източник

Отдадени на идеята, че привикването към отделните прибори и съдове трябва да става постепенно, Philips разработи уникална серия чаши за деца, които правят отпиването в пъти по-удобно. Пример за иновативен дизайн и неповторима лекота е тази страхотна чаша, а формулата на успеха й се крие в специалния силиконов накрайник с клапа, който е характерен за цялата серия. Предназначена за използване от деца, навършили 6 месечна възраст, чашата се предлага в разнообразие от цветове, така че да пасне на всяко домакинство.


Неразливащата се чаша с дръжки е невероятно удобна и практична

Източник

Симпатичната чаша с дръжки на Tommee Tippee ще направи отпиването невероятно лесно и приятно дори за най-малките, а мерителната скала ще спомогне за създаването на по-здравословен хранителен режим. Изградена от устойчиви и безвредни материали, чашата е подходяща за стерилизиране и почистване в миялна машина, а това я прави необходима част от оборудването на всяка модерна кухня.

Виж още: Как да изберем красиви и удобни детски прибори за хранене?


Цветни и интригуващи чаши за най-малките членове на семейството

Привикването към самостоятелни пособия за хранене е истинско приключение за всеки малък герой! Отдадени на идеята, че порастването трябва да е наистина забавно и приятно, днес ще ви представим няколко оригинални чаши за деца, които се грижат за тяхното здраве и безопасност. На кой от тези варианти бихте заложили вие? Споделете с нас впечатленията си от тези изумителни продукти, а превръщането на бебешката стая във функционална детска поверете на доказани специалисти!


Неразливаща се чаша със сламка за активните дребосъци

Източник

Всеки малък герой, навършил 12 месеца, се нуждае от практична чаша за вода и сокове, с която да борави без усилие и риск. В този смисъл удивителната неразливаща се чаша на Philips се явява перфектното допълнение към всяко модерно домакинство. Тя разполага с удобна сламка и въртяща се капачка, която детето лесно може да развие и само, без да разлее напитката си. Именно капачката предпазва сламката от замърсяване, като за по-голямо удобство всички елементи на чашата са подходящи за почистване в миялна машина.

Виж още: Как сами да си направим приказна детска лампа


Преходна чаша за смели пораснали хлапета

Източник

Уникалният дизайн среща невероятното удобство в тази оригинална чаша, подходяща за малките, навършили годинка. За разлика от другите подобни продукти на Philips, тя няма силиконов накрайник, а изглежда досущ като класическа чаша за пиене. За да предотврати разливане и задавяне, чашата разполага със специална клапа, която се задейства при отпиване, а практичното й капаче предпазва от прах и замърсявания.


Термочашата ще запази соковете свежи за по-дълго

Източник

Перфектното допълнение към всяко пътуване е тази фантастична чаша, подходяща за употреба от деца над 12 месеца. Подобно на повечето модерни детски съдове, тя има механизъм, който предпазва от разливане, като може да бъде почиствана и в миялна машина. Уникалното за нея обаче е фактът, че тя е термоизолирана, така че да запази детските напитки свежи и вкусни за по-дълго време. Освен със завидна практичност, тази чаша ще ви грабне с невероятни възможности откъм дизайн!

Виж още: Как да изберем идеалното бебешко креватче?


Прикрепете допълнителни дръжки към класическата чаша

Източник

Икономична и практична идея е да снабдите любимата чаша на детето с удобни дръжки, които да спомагат за по-устойчивото захващане. Дръжките за шишета и чаши не съдържат вредни химикали и са разработени така, че да бъдат максимално комфортни за нежните детски длани. Тези впечатляващи продукти ще се впишат перфектно в модерната детска, а за нейния основен ремонт се доверете на опитни майстори! Заявете проект при нас още сега и изберете точната оферта за своя дом и бюджет!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта