Без какво не може перфектното градинско парти?

Публикувано на 31/03/2016 от Светла Иванова | Последна редакция на 16/03/2023 | Видяно 24 853 пъти

Топлата бира може тотално да развали настроението на всеки гост. В случай че нямате нито хладилна чанта, нито лятна кухня, където може да изстудите бутилките, то практичният охладител за бира ще се справи брилянтно с тази задача. Единственото, което трябва да направите, е да поставите умната джаджа във фризера за няколко часа, а след това право в бутилката.


Удобен хамак за следобедна дрямка в градината

Всички знаем, че градинските партита могат да бъдат наистина уморителни. Излежаването в удобен хамак, разположен сред зеленината на градината и покрит от сенчесто дърво, звучи като едно от най-хубавите неща, които могат да се случат на човек. Освен това, ако имате деца или пък често ви гостуват приятелски семейства с хлапета, повече от сигурно е, че хамакът ще се превърна в любимо място за игра на малчуганите.


Студено вино за добро настроение!

Няма как да пропуснем и оригиналните охладители за вино, които със сигурност ще впечатлят нежната половина от градинското ви парти. Вместо постоянно да се разхождате до хладилника за лед, можете да се сдобиете с тези симпатични джаджи от естествен камък. Те също действат на принципа на предварителното охлаждане - оставете ги за няколко часа в хладилника, а след това ги пуснете в чашата си и бъдете сигурни, че ще отпивате хладно питие в следващите 2 часа.

Вижте още: Как да изберем кухненски нож


Без какво не може перфектното градинско парти?

Топлото време навън кара всеки човек да прекарва повече време сред природата. И макар официално да не сме навлезли в летния сезон, не се лишавайте от моментите на открито. Напротив - направете ги още по-запомнящи се с някое градинско парти. Ако се чудите с какво да разнообразите обичайната дворна атмосфера, ние имаме няколко свежи предложения за вас. А сега остава само да поканите приятели и да се забавлявате. В случай че зелената площ около дома ви има нужда от поддръжка, свържете се с професионалистите, които ще свършат тежката работа вместо вас.


Да се разхладим в градинта с надуваемо джакузи

Дори още през пролетта, слънцето напича жарко и хората търсят място за разхлаждане. Вече имате възможност да се насладите на релаксиращ аеромасаж и хидротерапия без да напускате комфорта на собствения си дом. Зарадвайте цялото си семейство с надуваемо джакузи MSpa Oasis 4. Монтирането му е по-лесно от детска игра и няма да ви отнеме повече от 15 минути.

Вижте още: Лесно и забавно в кухнята - джаджи за лятото


Електрически шейкър за весели коктейли

Какво е едно градинско парти без цветни и свежи коктейли? Пригответе ги само за няколко минути с помощта на електрически шейкър. Той работи на батерии и е изключителен лесен за експлоатация. Дори можете да оставите децата да се позабавляват, приготвяйки си безалкохолни питиета.

Ако вече сте се заредили с всичко необходимо за градинското ви парти, не пропускайте да освежите цялостната визия на двора. Оставете опитните градинари да се погрижат за добрия вид на откритите пространства пред вашия дом. Направете безплатна заявка в MaistorPlus, за да получите различни оферти и да разгледате профилите и препоръките, оставени от предишни клиенти.


Тагове:

Барбекю

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
93 извършени проекта
Борислав Боздев
Електроуслуги, София
5 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
93 извършени проекта
Славяна Дянкова
Електроуслуги, Русе
1 извършен проект
Сергей Методиев
Хидроизолация, София
2 извършени проекта
Ивайло Борисов
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта