Великолепни идеи за къщичка за птици в градината

Публикувано на 26/08/2018 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 27/08/2018 | Видяно 2 956 пъти

Мислили ли сте си как можете да забавлявате децата през почивните дни, докато създавате дом за птиците във вашата градина? Ето как да го направите - вдъхновете се с нашите идеи за красива къщичка за птици и се заемете да я изработите сами, по поръчка, или пък купете готова. Направете нещо интересно и добро за вашето семейство и природата. Сигурни сме, че следващите предложения ще ви заредят с настроение и мотивация. А ако имате необходимост от помощ в поддръжката на градината или дърводелски услуги за по-мащабни проекти - доверете се на истинските професионалисти в тази област!


Плетена къщичка за птици

Сламената къщичка за птици е красива, интересна и приветлива за птиците благодарение на естествения материал, от които е направена. Плетенето й обаче си е истински майсторлък! На снимките тук виждате варианти в конусовидна форма с удобна за закачане дръжка и класическа къща с покрив. Ако искате сами да я направите - опитайте да използвате покритието от стара дамаджана или готова вече кошница, като внимателно я оформите и пробиете дупка преди да я закачите с коноп в клоните на дървото. Импровизирайте като направите сами хранилка и поилник за птиците с помощта на подръчни средства.


Къщичка във винтидж дизайн

Винтидж стилът до днес е любим на много от нас и има защо това да е така. Има невероятно старинно излъчване, съчетано с кокетен външен вид и много усещане за уют. Такава можете да направите и къщичката за птици! В някои магазини се продават готови проекти, които сами да украсите и боядисате. Използвайте въображение и приложете интересни идеи като декупаж от салфетки или тънка оризова хартия, нарисувайте сами нещо любимо и красиво, декорирайте с панделки, копчета и други елементи. Идеята отдясно за полепена по покрива дървесна кора е очарователна.

Виж още: Пълна промяна на вашите балкон и градина в няколко лесни стъпки


Артистичност и изкусно майсторство

Ето няколко изключително привлекателни постройки за малки обитатели, които обаче и големите такива ще обикнат от пръв поглед. В направата на тези къщички са вложени много въображение, сръчност и изкусно майсторство, а резултатите от всички тези умения в комбинация са налице. Великолепие на едно ново ниво. По дизайн напомнят на хобит-къщи, които неведнъж сме ви представяли. Вълшебни и неповторими, сякаш извадени от някоя детска приказка!

Виж още: Надниквали ли сте в Хобит къща? 


Малка каравана за птици

Мини караваната е един изключително симпатичен вариант на къщичка за птици, който ще се хареса на любителите на пътеществията и приключенията! Къщичка на колела с невероятно кокетен дизайн, в меки розови и жълти цветове. Има си прозорчета, первази и навеси, за да е пълна идилията! Ако разполагате с дворно помещение или градина, които искате да преобразите по мечтания от вас начин - доверете се на изпитаните специалисти. Пуснете заявка още сега и скоро ще получите подбрани оферти, сред които да изберете най-добрата.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез: