Великолепни идеи за къщичка за птици в градината

Публикувано на 26/08/2018 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 27/08/2018 | Видяно 6 119 пъти

Мислили ли сте си как можете да забавлявате децата през почивните дни, докато създавате дом за птиците във вашата градина? Ето как да го направите - вдъхновете се с нашите идеи за красива къщичка за птици и се заемете да я изработите сами, по поръчка, или пък купете готова. Направете нещо интересно и добро за вашето семейство и природата. Сигурни сме, че следващите предложения ще ви заредят с настроение и мотивация. А ако имате необходимост от помощ в поддръжката на градината или дърводелски услуги за по-мащабни проекти - доверете се на истинските професионалисти в тази област!


Плетена къщичка за птици

Сламената къщичка за птици е красива, интересна и приветлива за птиците благодарение на естествения материал, от които е направена. Плетенето й обаче си е истински майсторлък! На снимките тук виждате варианти в конусовидна форма с удобна за закачане дръжка и класическа къща с покрив. Ако искате сами да я направите - опитайте да използвате покритието от стара дамаджана или готова вече кошница, като внимателно я оформите и пробиете дупка преди да я закачите с коноп в клоните на дървото. Импровизирайте като направите сами хранилка и поилник за птиците с помощта на подръчни средства.


Къщичка във винтидж дизайн

Винтидж стилът до днес е любим на много от нас и има защо това да е така. Има невероятно старинно излъчване, съчетано с кокетен външен вид и много усещане за уют. Такава можете да направите и къщичката за птици! В някои магазини се продават готови проекти, които сами да украсите и боядисате. Използвайте въображение и приложете интересни идеи като декупаж от салфетки или тънка оризова хартия, нарисувайте сами нещо любимо и красиво, декорирайте с панделки, копчета и други елементи. Идеята отдясно за полепена по покрива дървесна кора е очарователна.

Виж още: Пълна промяна на вашите балкон и градина в няколко лесни стъпки


Артистичност и изкусно майсторство

Ето няколко изключително привлекателни постройки за малки обитатели, които обаче и големите такива ще обикнат от пръв поглед. В направата на тези къщички са вложени много въображение, сръчност и изкусно майсторство, а резултатите от всички тези умения в комбинация са налице. Великолепие на едно ново ниво. По дизайн напомнят на хобит-къщи, които неведнъж сме ви представяли. Вълшебни и неповторими, сякаш извадени от някоя детска приказка!

Виж още: Надниквали ли сте в Хобит къща? 


Малка каравана за птици

Мини караваната е един изключително симпатичен вариант на къщичка за птици, който ще се хареса на любителите на пътеществията и приключенията! Къщичка на колела с невероятно кокетен дизайн, в меки розови и жълти цветове. Има си прозорчета, первази и навеси, за да е пълна идилията! Ако разполагате с дворно помещение или градина, които искате да преобразите по мечтания от вас начин - доверете се на изпитаните специалисти. Пуснете заявка още сега и скоро ще получите подбрани оферти, сред които да изберете най-добрата.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта