Удобно и стилно таванско обзавеждане с палети

Публикувано на 06/12/2019 от Теа Даулова | Последна редакция на 06/12/2019 | Видяно 1 603 пъти

Таванът може да се превърне в прекрасно помещение, където да прекарвате свободното си време. За тази цел обаче ще трябва да вземете важното решение да превърнете идеята си в реалност и да запретнете ръкави. За огромно съжаление с вълшебната пръчица на орисницата на Пепеляшка няма да стане. Дори да знаете магически думи и заклинания и да ги повтаряте ежедневно, също имаме подозрения, че няма да ви се получи. Затова не отлагайте повече да имате удобен и функционален таван.

Всеки заслужава този земен рай. Щом имате късмета да разполагате с такова помещение, нямате оправдание да го използвате за склад. Ако разбира се, поради някакви много сериозни прични, ситуацията не го налага. С малко усилия и минимален бюджет може да имате прекрасно обзавеждане и то само с помощта на палети. Да, колкото прекрасни са те на двора, толкова са подходящи и за всеки таван. Ако не искате да рискувате и да се доверите на собствените си възможности, може да се допитате до специалисти в изработката на мебели, които са само на един клик разстояние.


Легло за много гости

Омръзнало ви е да се ограничавате колко приятели да поканите и вечно да се притеснявате къде да спят? А колко неприятно е само, когато се налага някой да шофира и да ви чака до ранните часове на деня? И всичко това, само защото нямате достатъчно място къде да ги настаните. Ако имате таван – вече може да решите проблема си и то много бързо и лесно. Направете стая за гости с легла от палети. Освен че ще бъде много красиво, ще впечатлите всеки човек, който има честта да пътува в страната на сънищата си, настанен на подобна мебел. Все пак не всеки ден някой може да спи на такъв дизайнерски креват. Вариантите за подредба и изработка са няколко:

  • Да разположите няколко легла по стените на стаята.
  • Да позиционирате едно голямо легло, където да настаните максимално много хора (в зависимост от техните габарити, разбира се). Да, по този начин личното пространство отива но кино. Но все пак вкъщи всеки от тях ежедневно разполагат с неограничено количество от него, така че за една вечер никой няма да има нищо против.
  • Да направите легло на нива. Така максимално ще оползотворите площта и ще имате няколко кревата, където всеки ще може да спи. Е, разбира се, по някое време през нощта горният сънчо може да отиде на гости на този под него, но няма как да спрете желанията на хората. Вашата съвест ще е чиста – все пак имат място да спане.

Вижте още: Палетите като решение за промяна във вашия дом


Ефектно спално помещение

Ако не обичате вкъщи да събирате повече от 6 човека наведнъж, то горната идея изобщо не е за вас. Или поне няма да ви влезе в употреба. Съвсем спокойно обаче може да обособите таванът като спалня (за вас или инцидентните гостувания, когато се налага някой да спи в дома ви).

  • Най-хубавото на цялата ситуация, е че ще имате отделна стая, където да може да пренощува всеки. Е, да определено банята и тоалетната няма да са му на една ръка разстояние, но липсата им не трябва да ви притеснява. Все пак по всяко време може да се използват тези в дома ви.
  • Освен това с помощта на палети и малко лампички лесно може да компенсирате липсата им и да сътворите едно прекрасно място, където всеки да отсяда за една вечер с удоволствие.
  • За да имате подобен креват ще си спестите безкрайното обикаляне по мебелни магазини и досадното ровене в сайтове. Само няколко палети, хубави лампички и удобен матрак могат да направят чудеса.


Удобно бюро от палети за тавана

Таванът е чудесно място за обособяване на офис кът или малка работилничка. Ако хобито ви е да рисувате, да правите ръчни изделия, да шиете, снимате или играете компютърни игри, то едно бюро никак няма да ви е излишно. С малко креативност и много сръчност може да го изработите от палети.

  • Хубаво ще бъде върху повърхността да поставите стъкло, за да ви бъде по-удобно.
  • Като допълнение може да сглобите и малка секция или библиотека, на която да поставите няколко книги. Те ще допринесат за уютна атмосфера. А таванът ще стане ваше любимо място, където да прекарвате огромна част от времето си.

Вижте още: Направи си сам бюро от палети с библиотека


Диван от палети за вашия таван

Без значение с каква таванска площ разполагате, винаги може да я обособите в помещение за създаване на приятни спомени. Ако креативността е ваш верен спътник и имате доста приятели, които обожават да прекарвате време заедно, то решението да имате стая за хубави емоции ще бъде правилно.

  • Само с помощта на палети може да обособите стая на тавана, където да играете карти или да гледате филми. А защо не и да консумирате хубави напитки с удоволствие и мярка?
  • Диванът от палети е чудесно решение. В комбинация с красиво шалте, удобен протектор и няколко меки възглавници ще стане любимо място на вас и любимите ви хора.


Маса от палети винаги е добра идея

Перфектното допълнение към дивана ще бъде маса, направена изцяло от палети. Със сигурност ще бъде по-ефектна от всяка друга, която може да купите готова. И хайде да не се залъгваме – винаги ще ви се налага да мислите варианти на монтиране или да доплащате за тази услуга. Така че не се притеснявайте да експериментирате и да имате наистина уникални, дизайнерски мебели, които да паснат чудесно на вашето таванско помещение.

Палетите могат да дадат уникален стил на вашия интериорен дизайн. Те определено не са само за външна употреба. Може да ги използвате и за тавана. Ако имате късмета да разполагате в такова помещение, не го подминавайте с лека ръка. Таваните могат да се използват и за друга цел, освен за склад. Стига да сте склонни да ги превърнете в малки съвършенства. Винаги може да разчитате на доказаните професионалисти в изработка на мебели, които са регистрирани при нас. Те ще ви дадат съвети и насоки, които ще ви помогнат по пътя към реализиране на мечтания дом! По всяко време имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които ще може да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта