Легло за много гости

Последна редакция на 19/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 690 пъти

Омръзнало ви е да се ограничавате колко приятели да поканите и вечно да се притеснявате къде да спят? А колко неприятно е само, когато се налага някой да шофира и да ви чака до ранните часове на деня? И всичко това, само защото нямате достатъчно място къде да ги настаните. Ако имате таван – вече може да решите проблема си и то много бързо и лесно. Направете стая за гости с легла от палети. Освен че ще бъде много красиво, ще впечатлите всеки човек, който има честта да пътува в страната на сънищата си, настанен на подобна мебел. Все пак не всеки ден някой може да спи на такъв дизайнерски креват. Вариантите за подредба и изработка са няколко:

  • Да разположите няколко легла по стените на стаята.
  • Да позиционирате едно голямо легло, където да настаните максимално много хора (в зависимост от техните габарити, разбира се). Да, по този начин личното пространство отива но кино. Но все пак вкъщи всеки от тях ежедневно разполагат с неограничено количество от него, така че за една вечер никой няма да има нищо против.
  • Да направите легло на нива. Така максимално ще оползотворите площта и ще имате няколко кревата, където всеки ще може да спи. Е, разбира се, по някое време през нощта горният сънчо може да отиде на гости на този под него, но няма как да спрете желанията на хората. Вашата съвест ще е чиста – все пак имат място да спане.

Вижте още: Палетите като решение за промяна във вашия дом

Свързано:

Идеи за мебели Удобно и стилно таванско обзавеждане с палети