Мебели от "Лего" - съчетание на устойчив материал и артистично излъчване на съвременния дизайн

Публикувано на 29/09/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 28/02/2023 | Видяно 6 470 пъти

Създаването на уникален светещ бар плот вече е възможно и в домашни условия! Тези впечатляващи блокове са създадени така, че всяко отделно парче разполага с допълнителни канали за поставянето на още дюбели или прокарването на кабели. По този начин можете да "вградите" в дизайна на кухите блокчета страхотно LED осветление, което ще превърне бар плота между дневната и кухнята в основен акцент в обзавеждането!

Виж още: Чаровни рафтове за стена, в които ще се влюбите


Обновяването на интериора вече става бързо, лесно и достъпно

Тези изумителни пластмасови блокове ви дават възможност да конструирате сами мебелите за своя мечтан дом! Макар силно да наподобяват вида на добре познатите ни конструктори "Лего", те превъзмогват компактните им размери и се превръщат в истински маси, дивани или пък етажерки за книги. Предлагат се в разнообразие от форми и придобиват различни цветове, така че да паснат перфектно във всеки тип съвременен интериор, като можете да промените дизайна им по всяко време - те са също толкова лесни за разглобяване, колкото и за сглобяване.

Виж още: Мебели от палети за детската стая: да съчетаем практичност и симпатичен дизайн


Тези материали са практични и изключително устойчиви

Създадени от висококачествен полипропилен кополимер, тези блокове са изключително практични и издръжливи. Макар вътрешността му да е куха, всеки елемент притежава напречно разположени ребра, които гарантират неговата здравина. Ето защо отделните части са леки и се сглобяват лесно, като създават устойчиви връзки помежду си, които от своя страна предопределят състоянието на цялата конструкция.


За изграждането на библиотека поставете допълнителни плоскости

Как обаче да конструираме бюро или библиотека от подобни материали, без да разполагаме с необходимите рафтове за целта? Създателите на цветните блокове са помислили за всичко и предлагат различни видове плоскости, които да допълват перфектно дизайна на вашата етажерка например. Важно е да знаете, че по-масивните конструкции обикновено имат нужда от сериозно подсилване, затова отделните блокове разполагат с допълнителни кухини за поставянето на повече дюбели. По този начин връзките между елементите ще бъдат по-здрави, а това ще гарантира устойчивостта на цялата мебел.

Виж още: Удивително преобразяване на кухненска стена в трапезарна маса


Мебели от "Лего" - съчетание на устойчивия материал и артистичното излъчване на съвременния дизайн

Избора на точните мебели за дома може да се превърне в истинско предизвикателство, което да ни коства много време и средства. Ето защо днес ще ви представим един изключителен иновативен продукт, съчетал предимствата на устойчивите материали и артистичното излъчване на съвременния дизайн. Пластмасовите блокове наистина приличат на парченца "Лего", но в действителност имат много по-големи размери и изненадват с факта, че могат да се използват многократно за създаването на различни мебели и конструкции. Научете повече за тях в тази статия, а професионален съвет за интериора на дома потърсете от опитни специалисти!


Разнообразието от нюанси наистина ще ви очарова

Важно предимство на този тип блокове, пред традиционните материали за изработка на мебели, е разнообразието от цветове, в което се предлагат. На пазара вече можете да откриете модели и със златисти или сребристи отблясъци, които ще придадат елегантност и стил на всяко помещение. В случай че ще изграждате преградна стена в малко помещение, изберете изцяло прозрачни елементи, а ако жилището ви има нестандартен интериор - заложете на създаването на блокове по поръчка.


Специални покриващи елементи правят мебелите удобни

Стремежът към функционалност и удобство е водещ при конструирането на дивани и кресла от подобни блокове. За да бъде вашата нова мебел наистина комфортна и стилна, можете да се снабдите със специални покриващи елементи, които да настаните върху блоковете, така че да се създаде перфектна гладка повърхност. Те също се предлагат в разнообразие от размери, за да допълнят дизайна на всеки проект. Хитро, нали?


Почистването на тези мебели е лесно като детска игра

Този тип блокове са изключително лесни за почистване и поддръжка. Те не поемат влага и са устойчиви на третиране с химикали, а това удължава многократно експлоатационния им живот. Сред основните им предимства е възможността да бъдат рециклирани, а фактът, че не избеляват под въздействието на слънчевите лъчи, пък ги прави мултифункционални. Или иначе казано - сега можете да сглобите удобна пейка за двора без да се тревожите, че тя ще избелее след няколко месеца. Идеалното обзавеждане на дома поверете в ръцете на квалифицирани майстори, а всички въпроси задайте през нашата платформа, като заявите проект безплатно още сега!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
ЛЕКС БИЛД
Цялостен ремонт, Варна
26 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта