Фантастични интериорни идеи от палети за вашата мансарда

Публикувано на 05/03/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 06/03/2017 | Видяно 29 230 пъти

Когато обзавеждаме една мансарда, трябва да се съобразим с някои характерни особености, които обикновено не присъстват в останалите стаи или цели апартаменти. Често сме възпрепятствани от малките размери, ниско разположение на тавана или прекалено много дървен материал в интериора, който се чудим с какво да комбинираме, за да изглежда добре, но без да се налагат основни ремонтни дейности. Представяме ви няколко прекрасни и много изгодни идеи, които лесно можете да изпълните дори сами. А в случай че имате нужда от помощ, специалистите са на ваше разположение и разполагат с още много професионални съвети за вас.


Спалнята, която ще обикнете

Идеята за легло от палети не е нещо ново под слънцето. Показвали сме ви много варианти за изработката му, както и на други мебели за останалите стаи в дома. Леглото е комфортно и практично, направата му не е сложна, а материалите и усилията са минимални. Но защо е така подходящо за мансарда?

Виж още: Очарователни мебели от палети за уютна спалня


Предимства на леглото от палети

Както сами можете да се убедите от снимковия материал, леглата от палети могат да бъдат ниски и изключително практично съобразени с размерите на мансардата. Това ги превръща в една от най-добрите идеи за обзавеждане на това помещение, а стилът, който придават на стаята, е уникален и уютен.


Прелестна декорация с индивидуален подход

Палетите позволяват разчупеност и пълна свобода в приложението на всякакви декоративни идеи, съобразно вашите собствени предпочитания и въображение. Големи или малки, с комфортен матрак и пухкави завивки, разпилени възглавнички в различни форми, одеяла, лампички... каквото пожелаете.


Масичката за кафе никога не е била по-лесна за изработка

Ниска масичка - подходящо решение за разположение на обзавеждане в стая със скосен таван. А ако се спрете на палетите като материал за изработка, ще постигнете бърз, лесен и очевидно много симпатичен резултат. Цветовете, формата, дължината - всичко е във вашите ръце.

Виж още: Направи си сам люлка полумесец от палети за своето бебе


Мултифункционалността на палетите ви дава поле за изява

Направете си шкафчета, кутии и всякакви други функционални елементи в обзавеждането от палети. Дизайнът на подобен тип интериорни компоненти се съчетава чудесно с почти всички стилове и ще ви радва с ежедневния комфорт, който ще си осигурите.


"Преоблечете" мансардата си

Време е да смените интериора на своята мансарда. Вижте колко красиво изглеждат стените от палети - те са качествен материал, с който спомагате за съхранението на топлината в стаята. Преобразете мансардата си или която и да е друга стая в дома с помощта на правилните специалисти. Пуснете безплатна заявка за изпълнение на проект, разгледайте предложенията на професионалните фирми, вижте техните дейности и оценки от предишни клиенти и вземете най-оптималното решение.Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Арсо Строй ЕООД VIP
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Андрей
ВиК Услуги, София
17 извършени проекта
Иво - вътр.ремонти VIP
Сухо строителство, София
37 извършени проекта
СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ
Покривни услуги, София
117 извършени проекта
Васил Василев
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
ЛЕОН-АЛ
ВиК Услуги, София
56 извършени проекта