5 креативни нощни лампи за вашата спалня

Публикувано на 01/01/2018 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/01/2018 | Видяно 6 595 пъти

Изборът на осветителни тела е една от финалните стъпки при обновяване на спалнята или детската стая. Въпреки това обаче този, на пръв поглед дребен, акцент може да внесе свежест и настроение дори в най-тъмното помещение! Забравете за нощните лампи със строги и изчистени абажури, днес ще ви представим колекция от осветителни тела, която се отличава с невероятно креативен дизайн. На коя от тези лампи бихте заложили вие за спалнята си? Споделете с нас впечатленията си от тези интригуващи декорации, а за качествената изработка на нови мебели за спалнята или пък детската стая, се доверете на квалифицираните майстори, регистрирани в нашата платформа.


Същинско научно откритие - лампа под формата на колба

Независимо дали химията е била сред любимите ви предмети в училище или пък просто харесвате елементи, вдъхновени от тази наука, нощната лампа под формата на колба несъмнено ще разчупи дизайна на спалнята! Можете да избирате между широко разнообразие от размери и форми за лампите, като те биха били подходяща декорация, както за нощното шкафче, така и за бюрото или дори холната масичка, разположена в непосредствена близост до дивана. Лампите под формата на колби се предлагат в различни цветове, така че да паснат на всеки стил в интериора, а това ги прави незаменими помощници в създаването на по-артистичен и модерен дом! Ако сте любител на нощното небе и искате да го пренесете и във вашата стая, заложете на осветително тяло, което максималко ще ви помогне да създадете това усещане. Лампата във формата на луна е невероятна и очарователна. Освен, че е напълно безопасна, тя е екологична, като възможността за зареждане позволяза да се използва между 8 и 25 ч. без прекъсване. Докоснете, за да регулирате осветлението или да я изключите! 

 

 

Виж още: Уникални предложения с двуетажни легла


Уникална лампа, чиято форма можете да промените

Тази удивителна италианска лампа ще стои перфектно не само върху нощното ви шкафче, но още върху холната масичка или дори масата за хранене в трапезарията. Идеята е реализирана през 2007 година, като лампата е изградена от цветни поликарбонатни сегменти, които оформят самостоятелни елементи от нейната конструкция. Това я прави гъвкава и лесноподвижна, което от своя страна ви предоставя творческата свобода да пресъздадете осветление с различни размери и форми, така че помещението да изглежда по-хармонично и красиво. Разнообразието от цветове, в които се предлага тази декорация, я правят наистина впечатляваща и приложима още в детската стая, антрето и дори офиса! Невероятно, нали?


Нощна лампа с цвят и въображение

Страхотен пример за това, че не всички нощни лампи са скучни, са тези две осветителни тела. Те са много изчистени, но по елегантен начин напомнят за роботи. Поставени върху нощното шкафче, ще изглежда така, сякаш имате до себе си верни стражи, които да следят край вас винаги да е светло и уютно. Тези кокетни украшения притежават ненатрапчива винтидж нотка в излъчването си, което ги прави особено подходящи за разчупване на обстановката в семплия офис или изчистения хол. Дизайнът им е закачливо намигване към облика на любимите супергерои, които често вдъхновяват различни декорации и осветителни тела. Този път обаче лампите у дома ви позволяват сами да напишете вълнуващата им история, като я изпълните с въображение и добро настроение!

 Виж още: Кой е най-подходящият цвят за вашата спалня


Дървените лампи ще внесат уют в помещението

Дървото е често предпочитан материал за изработка на мебели и декорации за модерната спалня. Може ли обаче то да се превърне в основа за създаването на красива лампа? Доказателството е пред вас! Тези удивителни лампи крият в дизайна си прецизна изработка от дърво, като наподобяват ефектни фенери, които можете да поставите в спалнята или детската стая. Освен че са изключително здрави и устойчиви във времето, този тип осветителни тела могат да придобият различна големина и форма, така че да се превърнат в красив акцент от обзавеждането на новото ви жилище. А вие как бихте ги съчетали с останалата част от интериора?


Създайте приказна градина с тези интересни лампи

Тази идея е особено подходяща за тези от вас, които търсят вдъхновение за следващото си творческо начинание! Представяме ви две кокетни лампи, в чиято основа стои на пръв поглед елементарна конструкция. Тя обаче е обвита в сухи клонки, изкуствени растения и цветя, така че да създаде една страхотна декорация за вашата спалня! С помощта на тънки клечки са изградени красиви абажури под формата на малки къщички и покривчета за лампата. Така можете бързо и лесно да си създадете сами удивителна магическа градина, при това в рамките на собственото си жилище!

Време е за ново обзавеждане на спалнята? Майсторите, регистрирани в нашата платформа, са насреща, за да ви предложат своите оферти за изработка на красиви и функционални мебели за това важно помещение у дома! Заявете проект в MaistorPlus още сега и сравнете профилите на най-добрите специалисти в областта, при това напълно безплатно!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
ВодПро
ВиК Услуги, София
138 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта