Уникални предложения с двуетажни легла

Публикувано на 19/09/2014 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 91 722 пъти

Подарете на децата си стая, която да изглежда като от приказките. Всяко дете има различни желания и мечти, за това хубаво помислете и намерете най-доброто решение, което да бъде освен приятно и забавно за малките герои, но да е практично и функционално.


Уникални предложения с двуетажни легла

Когато става въпрос за леглото, то трябва да бъде функционално и удобно в същото време. Матракът трябва да осигури добър сън и да не напряга гръбначния стълб. Изключително важно е да използвате правилно пространството - едно добро и смислено решение е взимане на двуетажно легло, което ви спестява много място за удобна подредба на останалите мебели в детската стая, особено ако имате повече от едно дете, искате повече свободно място в стаята или желаете да имате резервно легло за гости. Ако все още имате колебания за двуетажно легло, разгледайте следните предложения и ви предизвикваме да създадете в мислите си по-интересно и уникално решение, което един добър професионалист да изработи специално за вас!


Мини стая под леглото - двуетажно легло със стълба

Освобедете цялостно стаята от легло, като го издигнете на втори етаж, далеч от погледите на гостите на малката принцеса.


Организиране на пространството - двуетажно легло с шкафове

В зависимост от възрастта на децата ви, целта на стаята ще се видоизменя с годините и подредбата на мебелите ще търпи постоянни промени, за да осигурите оптималното използване на пространството. Помислете за цветовете на стаята и мебелите, преценете височината на децата ви и кое ще бъде достъпно за тях, кое трябва да обезопасите, има ли място за детски кът, влиза ли достатъчно светлина за учене на по-големите.

Вижте още: Спечелете допълнително място за съхранение под стълбите


Женско царство с двуетажно легло

За играчките на по-малките представители е необходимо да се определи конкретно място, където те да бъдат прибрани след игра. Някои биха могли да са по рафтовете на открито, докато други да е по-добре да се прибират по шкафове.


Уютно място за четене и писане

За подрастващите е необходимо да се отдели спокойно и приветливо местенце за подготвяне на домашните. Отново можете да ползвате услугите на двуетажните легла и да не запълвате стаята с бюро, което да вземе цялото свободно пространство в стаята.


Помислете и за цялостния интериор

Обмислете цветовата гама, дървеният материал си отива с почти всичко, което ви хрумне. Направете детската стая уютна и приятна за прекарване на безброй игриви часове.


За специалните гости

А за по-социалните деца, защо да не отделите място и за техните приятели, които и без това не можете да удържите далеч от дома си.


И за тези, които съвсем не обичат да си тръгват

Никога не е излишно да имате още едно допълнително легло, което да не заема място и да не пречи, а спокойно да очаква да го издърпате с лекота изпод другите легла...

Вижте още: Практични легла от палети за всеки дом


За многобройните гости

За значително по-големите семейства, за любителите на големите компании, посрещането на много гости, веселбите до сутринта или пък собствениците на хижи и хотели, предлагаме и следните варианти.

И сега, когато решението ви вече е взето, намерете най-добрия специалист, който да ви посъветва как да аранжирате детската стая най-оптимално. В MaistorPlus ще получите не само добри предложения, но и ще можете да сравнявате и избирате измежду оферти, отправени специално към вас! Не се колебайте, а приказната стая създайте!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
СОЛТИ 06
Ремонт на баня, София
77 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта