Уникални предложения с двуетажни легла

Публикувано на 19/09/2014 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 75 493 пъти

Когато става въпрос за леглото, то трябва да бъде функционално и удобно в същото време. Матракът трябва да осигури добър сън и да не напряга гръбначния стълб. Изключително важно е да използвате правилно пространството - едно добро и смислено решение е взимане на двуетажно легло, което ви спестява много място за удобна подредба на останалите мебели в детската стая, особено ако имате повече от едно дете, искате повече свободно място в стаята или желаете да имате резервно легло за гости. Ако все още имате колебания за двуетажно легло, разгледайте следните предложения и ви предизвикваме да създадете в мислите си по-интересно и уникално решение, което един добър професионалист да изработи специално за вас!


Място за игри и сбъднати мечти - двуетажно легло с пързалка

Подарете на децата си стая, която да изглежда като от приказките. Всяко дете има различни желания и мечти, за това хубаво помислете и намерете най-доброто решение, което да бъде освен приятно и забавно за малките герои, но да е практично и функционално.


Мини стая под леглото - двуетажно легло със стълба

Освобедете цялостно стаята от легло, като го издигнете на втори етаж, далеч от погледите на гостите на малката принцеса.


Организиране на пространството - двуетажно легло с шкафове

В зависимост от възрастта на децата ви, целта на стаята ще се видоизменя с годините и подредбата на мебелите ще търпи постоянни промени, за да осигурите оптималното използване на пространството. Помислете за цветовете на стаята и мебелите, преценете височината на децата ви и кое ще бъде достъпно за тях, кое трябва да обезопасите, има ли място за детски кът, влиза ли достатъчно светлина за учене на по-големите.

Вижте още: Спечелете допълнително място за съхранение под стълбите


Женско царство с двуетажно легло

За играчките на по-малките представители е необходимо да се определи конкретно място, където те да бъдат прибрани след игра. Някои биха могли да са по рафтовете на открито, докато други да е по-добре да се прибират по шкафове.


Уютно място за четене и писане

За подрастващите е необходимо да се отдели спокойно и приветливо местенце за подготвяне на домашните. Отново можете да ползвате услугите на двуетажните легла и да не запълвате стаята с бюро, което да вземе цялото свободно пространство в стаята.


Помислете и за цялостния интериор

Обмислете цветовата гама, дървеният материал си отива с почти всичко, което ви хрумне. Направете детската стая уютна и приятна за прекарване на безброй игриви часове.


За специалните гости

А за по-социалните деца, защо да не отделите място и за техните приятели, които и без това не можете да удържите далеч от дома си.


И за тези, които съвсем не обичат да си тръгват

Никога не е излишно да имате още едно допълнително легло, което да не заема място и да не пречи, а спокойно да очаква да го издърпате с лекота изпод другите легла...

Вижте още: Практични легла от палети за всеки дом


За многобройните гости

За значително по-големите семейства, за любителите на големите компании, посрещането на много гости, веселбите до сутринта или пък собствениците на хижи и хотели, предлагаме и следните варианти.

И сега, когато решението ви вече е взето, намерете най-добрия специалист, който да ви посъветва как да аранжирате детската стая най-оптимално. В MaistorPlus ще получите не само добри предложения, но и ще можете да сравнявате и избирате измежду оферти, отправени специално към вас! Не се колебайте, а приказната стая създайте!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

BulSpace VIP
Боядисване и декорация, Исперих
1 извършен проект
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Орви студио VIP
Мебели и обзавеждане, София
13 извършени проекта
Минчо
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
БОБСТРОЙ БГ ЕООД
Покривни услуги, София
9 извършени проекта
Владимир Николов
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта