Разнообразете скучното работно пространство с улесняващи живота джаджи

Публикувано на 28/11/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 28/11/2017 | Видяно 3 089 пъти

Забързаното ежедневие прави живота все по-динамичен и активен. Точно заради това улесняването му излиза на преден план. Дали у дома или в офиса комфортът взема превес над естетиката. Ние пък твърдим, че тяхното съчетаване има по-ефективен резултат, а балансът им е ключов за постигане на резултати на работното място. Все по-важно е да си осигурим мотивираща и същевременно спокойна среда в офисното пространство, предвид немалкото часове, които отдаваме там. Добавете цвят, растение или някоя полезна джаджа, която ще улесни работното ви ежедневие. Монотонността лесно може да се замени от вдъхновение, а малката доза свежест само ще внесе очарование. Ако се нуждаете от цялостно преобразяване, доверете се на доказаните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Разгледайте бизнес профилите им и се запознайте с проектите, по които са работили.


Удобни и практични

Източник

Всяко пространство се нуждае от централно място, което да внася очарование. Когато говорим за офиса, нещата не стоят по-различно. Мястото, на което прекарваме по-голяма част от ежедневието, се нуждае от колоритен аксесоар. Макар че все по-рядко се налага да пишем на ръка, не пречи да разкрасим бюрото с впечатляваща кутия за химикали. Подредете различни цветове и форми и винаги привличайте погледите, когато се наложи да ги използвате. А що се отнася до декорацията – лесно ще комбинирате металната кутия с чашата за кафе или рамката за снимки. Цветът металик си отива с всички материали и внася изискан вид.


Бъди в крак с времето

Независимо какво правим, стремежът към комфорт и удобство е от първостепенно значение. Още повече, когато говорим за работното място. Неведнъж сме споменавали, че средата около всеки трябва да бъде вдъхновяваща, спокойна и да носи положителна енергия. За нейното постигане се залага на внимателно декориране на офиса. Това начинание се оказва по-трудно, когато става дума за едно голямо пространство, но обособените кабинети или дори отделни бюра може да се окажат лесен начин да черпите вдъхновение. Подредете папките, наместете документите и вкарайте ред в работния хаос. Пред вас има достатъчно възможности - трябва само да се възползвате. Поставете снимката с любимия човек така, че да може винаги да я поглеждате. Това носи спокойствие и ще ви стимулира да работите по-ефективно. Към нея добавете и часовник, с който да следите оставащото време до срещата ви. По този начин несъмнено ще бъдете заредени с енергия през целия ден.


Удобна и практична магнитна поставка за кламери с елегантен дизайн

Източник

Създайте спокойна и трудолюбива среда, в която да работите безпроблемно. Изчистеното и семпло пространство може да насърчи ума, а това е важно за продуктивността. За целта съчетайте приятната декорация с функционално удобство. Това осезателно ще улесни ежедневието ви и ще стимулира желание за по-бърза и ефективна работа. Заложете на джаджи, които ще спестят главоболия или малки раздразнения, предизвикващи лошо настроение през целия ден. Омръзнало ви е да събирате постоянно документите, а те да се разпиляват навсякъде? Сложете край на вечното ядосване, че вършите едно и също безполезно действие всеки ден. Съберете всички кламери в магнитна поставка и лесно решете проблема. Въведете ред и не позволявайте незначителните неща да развалят настроението ви.


Комбинирайте функционалност и дизайн - ключодържател с тъч писалка

Източник

Модерният човек лесно може да стане жертва на прекомерен стрес и напрежение. Бягането между дома и офиса се отразява негативно върху състоянието ни. Работата с компютър и натоварването допълнително засилват неприятните симптоми на умора, които често пренебрегваме. Отдъхвайте си повече, дори и докато работите. Бюрото може да приюти практични елементи, които да използвате при нужда. Красив пример за това е елегантният ключодържател с тъч писалка – вашият умен спътник в забързаното ежедневие! Може да се носи навсякъде, използва се лесно и влиза в употреба по всяко време. Заема малко място и винаги е под ръка, когато се налага.


Внесете ред с визитника

Източник

Когато нямате много пространство, голата стена може да бъде ценен актив. Разчупете атмосферата, закачайки любимите постери, снимки и календари. Не забравяйте да го направите с мярка, за да не се разсейвате излишно. Специалистите напомнят, че екранът на монитора трябва да бъде поставен на нивото но очите, за да намалява умората. Поставете визитника за бюро така, че бързо да намерите нужната визитка само с едно протягане. 

Имате ли нужда от професионално мнение, свързано с декорацията на вашата стена в дома или офиса? Ще го получите заедно с качествено изпълнение, като направите безплатна заявка в MaistorPlus. Свържете се с професионалистите, регистрирани в платформата и сравнете цени и оферти само в рамките на 24 часа.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
17 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
26 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта