Внесете ред с визитника

Последна редакция на 28/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 789 пъти

Източник

Когато нямате много пространство, голата стена може да бъде ценен актив. Разчупете атмосферата, закачайки любимите постери, снимки и календари. Не забравяйте да го направите с мярка, за да не се разсейвате излишно. Специалистите напомнят, че екранът на монитора трябва да бъде поставен на нивото но очите, за да намалява умората. Поставете визитника за бюро така, че бързо да намерите нужната визитка само с едно протягане. 

Имате ли нужда от професионално мнение, свързано с декорацията на вашата стена в дома или офиса? Ще го получите заедно с качествено изпълнение, като направите безплатна заявка в MaistorPlus. Свържете се с професионалистите, регистрирани в платформата и сравнете цени и оферти само в рамките на 24 часа.

Свързано:

Разнообразете скучното работно пространство с улесняващи живота джаджи

Работата все повече взема превес над живота. Ежедневието е натоварено, а времето – ограничено. Спокойствието е търсено и желано удоволствие. Към него се стремим най-вече в домашната среда. Избира се уютен и комфортен интериор, който да пасва на интересите и да бъда впечатляващ. Работното пространство се пренася в жилището и обособяването на офис под ръка е все по-актуално. Неизползваемата стая или неудобният ъгъл се превръща в творческа среда, която да бъде оползотворена. Тя е декорирана по най-добрия и приятен начин така че да създава усещане за комфорт и спокойствие. По този начин дори от вкъщи всеки може да бъде продуктивен и ефективно да извършва задълженията, които са му възложени. На изображението е представено бюро. То е изработено от дървен материал. Той е масивен и лакиран в черен цвят. Върху него са поставени нужните офис принадлежности. Химикалът е в черно и златисто. Има елегантна визия и стилно излъчване. В центъра е визитните картички. Тефтерът е в дясната част. Той е шарен и голям. Макар и вече обикновените писалки и листи да влизат по-рядко в употреба, продължават да намират място на бюрото. Традиционните форми за писане и водене на бележки са изместени от технологичните новости. Компютрите и телефоните изземват функциите им.