Тези страхотни джаджи ще поддържат свежестта в дома ви

Публикувано на 12/09/2017 от Виктория Маринова | Последна редакция на 12/09/2017 | Видяно 2 837 пъти

Макар и горещите летни месеци да са вече отминаващи, важно е да помислим за ефективен начин да поддържаме свежестта в дома ни. За целта днес ще ви представим няколко иновативни продукта с незаменим принос към създаването на по-приятна атмосфера в кухнята, дневната или пък спалнята. Споделете с нас впечатленията си от тези интересни джаджи, а изграждането на качествена климатична инсталация за дома оставете в ръцете на доказани професионалисти!


Сбогувайте се с разливането на вода във фризера

Ако ви е писнало да разливате вода във фризера всеки път, когато прибирате формичката за лед, това модерно решение е точно за вас! Бавно разтапящите се кубчета за лед са с диаметър 6-7 см., така че постепенно да охлаждат питието ви през лятото. Формичките за създаването им са изработени от пластмаса и силикон и предотвратяват изтичането на вода във фризера, което ги прави идеално попълнение към оборудването на съвременната кухня!

Виж още: Методи за осигуряване на качествен и чист въздух в дома


Тези стилни бутилки ще държат напитките студени до 24 часа

Представете си бутилка, която задържа напитките ви студени до 24 часа. А сега си я представете в различни цветове и с необятни възможности откъм дизайн. Невероятно, но факт! Всички тези мечти стават реалност, съчетани в този изумителен продукт, който ще направи всяко лятно пътуване в пъти по-приятно! Освен че се предлага в широка гама от цветове и шарки, тази бутилка е с оптимална големина, която ви позволява да добавяте лед и да я съхранявате лесно у дома, а и в автомобила си!


Вентилаторът с винтидж излъчване е в пъти по-ефективен от предшествениците си

Стилно допълнение към артистичната дневна се явява този впечатляващ вентилатор с винтидж излъчване. Неговото очарователно присъствие ще внесе свежест в интериора, а забележителната му функционалност ще направи всеки друг охлаждащ уред в стаята излишен. Този тип вентилатори се предлагат в различни цветове, така че да допълнят всеки стил обзавеждане, като разполагат с три степени на работа и пет годишна гаранция.


Ефективен и интересен вентилатор без перки

Този страхотен вентилатор ще ви очарова не само с креативен дизайн, но и с ефективна защита срещу летните жеги. Той консумира до 30% по-малко енергия от стандартните вентилатори, а освен това е и практически безшумен. Този тип вентилатори ще откриете в различни нюанси и форми, като липсата на перки допринася за неговия по-елегантен и стилен облик.

Виж още: Плюсове и минуси на мобилните климатици


Тази маса ще задържи жилището ви хладно през лятото

Изключително стилна и изненадващо ефективна, тази модерна маса за хранене крие неподозирани възможности! Тя има елегантно дъбово покритие, което я прави приложима към всеки интериор, а освен това тя допринася и за поддържането на оптимално приятна температура в стаята. Как? Под креативния ѝ дизайн е скрит слой гофриран алуминий, който позволява на масата да поглъща топлината от помещението, когато температурата в него надвиши 22°C. В студените нощи пък масата връща погълнатата топлина, като спомага за създаването на уют у дома!


Охлаждащата възглавница гарантира спокоен и приятен сън

Спокойният сън през лятото често изисква да обръщаме постоянно възглавницата от хладната ѝ страна. Решение на този проблем откриваме в лицето на тази модерна охлаждаща възглавница, която ще улесни заспиването през горещите летни месеци. В нейната основа стои пласт охлаждащ и тонизиращ гел, който спомага за пълното отпускане по време на сън. Освен това възглавницата е изградена от мемори пяна за по-голямо удобство и притежава дишащо покритие, което я прави незаменим елемент в модерната спалня.

Виж още: Климатикът на бъдещето ще ни охлажда с магнит


Улеснете заспиването през лятото с този функционален вентилатор за легло

Този иновативен продукт ще сложи край на трудното заспиване през горещите летни нощи. За разлика от повечето уреди за охлаждане, вентилаторът внася свеж хладен въздух под чаршафите, като по този начин отпуска тялото и спомага за спокойния ви сън. Неговият дизайн позволява регулиране на височината, така че да пасне дори на легло с по-разчупен дизайн. Включването и изключването му пък стават с помощта на малък бутон, който можете да поставите на нощното си шкафче, тъй като е свързан безжично с вентилатора.

Всички тези джаджи със сигурност ще прогонят жегата от дома ви и ще внесат приятна свежест, а ако се нуждаете от изграждане на качествена климатична инсталация, направете заявка в MaistorPlus! Опитните специалисти ще ви помогнат в избора за най-добрите идеи и решения спрямо особеностите на вашия дом!


Тагове:

high tech

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта
DESIGN CONSTRUCTION
Шпакловки, Варна
7 извършени проекта