Ярки летни декорации, които внасят жизнерадост

Публикувано на 10/06/2020 от Сузана | Последна редакция на 10/06/2020 | Видяно 2 583 пъти

Лятото е период на креативност. И тъй като вече е в разгара си, нашето предложение е да използваме пълноценно жизнерадостната му атмосфера и да внесем част от нея в интериора на дома си.  

Ще ви представим няколко летни декорации, които ще променят дома ви и ще го превърнат в малко морска резиденция. В основата са цветята, ярките и пастелните цветове, които по своята същност принадлежат на лятото! Идеята е домът ви да оживее и заблести.

Ако пък предпочитате да създадете красота с професионална помощ, можете да се обърнете към интериорните дизайнри, регистрирани на сайта ни.


Буркани с цветя

Лятната украса с цветя е класика. През този сезон цветята са изключително разнообразни, ухаят и внасят в пространството усещането за ефирност и вълшебство. Нищо не пречи да си създадете атмосфера, като лавандула и я поставите в красива ваза. Но ако сте креативна личност и обичате творчеството, направете нещо по-сложно, но определено по-стойностно и по-красиво.  

  • Използвайте  буркани с различна големина, изрисувайте ги с боя, или ги напръскайте с цветен спрей.
  • Друг вариант и да ги  „облечете“ в красива платнена материя – ярка или едноцветна – изборът е ваш.
  • Завържете им панделка, или конец, поставете в тях диви цветя и сте готови. Не изглежда ли красиво?

Вижте още: Как да си направим красиви цветни вази

 


Сладолед, който не се разтопява

Кой не асоциира сладоледа с хубави емоции? И то през лятото? Е, фунийки сладолед могат да радват окото ни всекидневно.

  • Фунийките са направени от по-твърда, цветна хартия, която просто навивате и след това залепвате, или щраквате  с телбод. Можете да нарисувате решетка върху нея, която наподобява текстурата на вафлата.
  • Сладоледената топка е помпон от вълна – препоръчват се „сладки“ нюанси.
  • Черешката върху сладоледа е с мини помпонче, което се залепва.
  • Към всяка фунийка може да се залепи и пластмасова лъжичка.
  • След това можете да нанижете отделните фунийки върху здрава и достатъчно дълга нишка с помощта на игла, сякаш нанизвате мъниста. И така – вашият атрактивен наниз е готов.


Море в чаша

Обичате морето, нали? Хайде тогава да действаме -  за удоволствие на сетивата!

  • От голям буркан (използването им в декорацията е с богато предназначение) или от прозрачна  ваза, можем да си сътворим малко море.
  • Не е нужно много – само няколко камъчета и мидички на дъното. Защо да не се будим всяка сутрин с този интересен сувенир на нощното си шкафче? 
  • Към цялата композиция за повече романтика може да се добави и малка свещ, която да топли душите ни.


Лято в шапка

Гостите на вашето градинско парти може да приветстват не само фунийките със сладолед, които висят над главите им,  но и самите вас, ако се появите с изключителна  сламена капела.

Можете много лесно да направите от една обикновена шапка нещо изключително – символ на лятото. Трябва само да се  разходите из градината и да подберете цветята, които да залепите на шапката. Разбира се, можете да използвате и изкуствени. Този вариант ще ви струва малко повече, но резултатът ще е по-траен.

Лятната  красива украса наистина може да ви накара да се усмихнете. Разбира се,  винаги можете да облекчите работата си по нея, ако се допитате до дизайнерите, регистрирани на сайта. По всяко време имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта