Преди и след: Вдъхновяващ ремонт на жилището

Публикувано на 29/10/2019 от Жаклина Иванова | Последна редакция на 31/10/2019 | Видяно 3 509 пъти

Всички сме имали моменти, в които отчаяно поглеждаме мебелите, стаите и стените у дома и разбираме колко належащ е ремонтът. Преди да се захванете с тази нелека задача трябва добре да помислите какво искате – напълно различно разположение и стил или освежаване и сходна визия. Най-важното е да внесете спокойствие, индивидуалност и хармония в помещението.

Днес сме ви приготвили няколко насоки, с които да ви вдъхнем увереност и мотивация, че дори най-западналото и старомодно жилище може да се превърне в уютен и невероятен дом. Това, което ви е необходимо са идеи, търпение и подходяща професионална намеса. Всичко е възможно, когато има на кого да се доверите. Кажете „да“ на промяната!

Ако след края на публикацията се чувствате мотивирани да започнете това приключение, но се нуждаете от професионален съвет и добри идеи, не се колебайте, а се свържете с интериорните дизайнери, регистрирани в МаistorPlus. 


Спалнята е нашето красиво убежище!

Спалнята е може би една от най-важните стаи във всяка една къща. Това е мястото, в което прекарваме най-много време и това е нашето убежище от натоварения график, напрежението от деня и намусените хора. Това е стаята, в която презареждаме и релаксираме, така че е много важно да се чувстваме комфортно в нея. Затова не отлагайте ремонта и освежаването й.

  • Направете дори и малки промени, които да вдъхнат свежест и уют. В тази снимка "преди и след" изглежда, че стаята просто се преражда, благодарение на цветовете и красивата декорация.
  • Може да не правите основен ремонт, а само лека промяна в дизайна и палитрата. Дори и малките неща могат да окажат огромно влияние и да променят помещението.

Вижте още: 7 ценни съвета за обзавеждане на спалнята


Офис у дома – чудесна инвестиция!

Офисът у дома се превръща във все по-често желана инвестиция. Не е необходимо да бъде просторен, с огромно бюро и множество етажерки, за да се почувствате комфортно. Освен това ви гарантираме на 100%, че ще се усмихвате много повече, ако работите от домашния офис вместо от фирмения.

Сигурно много от вас ще си кажат, че нямат нужда от подобно уютно и нежно помещение, но истината е, че ще се влюбите в него моментално.

  • Идеята да си направите офис у дома е наистина идеална, защото по този начин ще си осигурите едно лично пространство, от което да работите на спокойствие и да си почивате от всичко и всички.
  • Не забравяйте и предимствата, като по-добро съсредоточаване и по-ползотворна работа. Затова не се притеснявайте да преобразите малкото невзрачно пространство в интересно и семпло кътче, което да се превърне много бързо във вашето любимо място.


Кухнята е душата на дома!

Не позволявайте кухнята ви да бъде едно тъжно и скучно място, което посещавате бързо и то с идеята, че имате задължения. Тя може да се превърне в чудесно кътче, което да направи престоя ви там приятен и вълнуващ. За тази цел е необходимо да бъде светла, красива и обновена.

  • Не е нужно да харчите милиони или да се стремите да бъде по последна мода. Достатъчно е да вдъхнете индивидуалност на помещението, да го обновите и освежите по семпъл, но красив начин.
  • Не се отчайвайте, ако не разполагате с огромна стая и малката може да се превърне в специално и шикозно кътче.
  • Има и друг вариант, ако основния ремонт не е това, от което се нуждаете в момента. Една чудесна идея, с която да не харчите цяло състояние за вашето кухненско пространство е пребоядисването на шкафовете с боя. Лесен, достъпен и практичен вариант, независимо дали те са изработени от дърво или друг материал. Добавянето на нов цвят на шкафовете е най-бързият начин да освежите помещението.


Модерната дневна ви зове!

Точно както дрехите и обувките, диваните и столовете остаряват с времето и имат нужда от смяна. Помислете за нещо ново, модерно и стилно. Нещо, което не е непременно скъпо и шикозно, а по-скоро удобно, меко и с красива визия.

  • Изчистеният и семпъл вид много често е за предпочитане. Заложете на мебели, които ви гарантират свежест за годините напред.
  • Бежовото и кафявото се изтъркаха. Кажете „Да“ на цветовете, било то ярки или по-бледи. Не се притеснявайте от тях и нетрадиционния стил, защото накрая резултатът ще ви накара да се усмихнете.
  • Когато се отнася до дизайна на всекидневната, едно е сигурно - нуждаете се от фокусна точка. Тя може да бъде камина, прозорец с изглед, симетрична подредба на рамкирани снимки, дори цветен стенопис или произведение на изкуството. Всичко това ще внесе характер и чар във вашата дневна.

Ако желаете и вие да промените апартамента си, било то с основен ремонт или леко освежаване, обърнете се към специалистите, регистрирани в нашата платформа. Изпратете безплатна заявка за проект и ще получите оферти, които да сравните. Може да видите и мнения на предишни клиенти и да вземете правилно решение!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта