Модерната дневна ви зове!

Последна редакция на 24/04/2024 от Жаклина Иванова
Източник | Видяно 782 пъти

Точно както дрехите и обувките, диваните и столовете остаряват с времето и имат нужда от смяна. Помислете за нещо ново, модерно и стилно. Нещо, което не е непременно скъпо и шикозно, а по-скоро удобно, меко и с красива визия.

  • Изчистеният и семпъл вид много често е за предпочитане. Заложете на мебели, които ви гарантират свежест за годините напред.
  • Бежовото и кафявото се изтъркаха. Кажете „Да“ на цветовете, било то ярки или по-бледи. Не се притеснявайте от тях и нетрадиционния стил, защото накрая резултатът ще ви накара да се усмихнете.
  • Когато се отнася до дизайна на всекидневната, едно е сигурно - нуждаете се от фокусна точка. Тя може да бъде камина, прозорец с изглед, симетрична подредба на рамкирани снимки, дори цветен стенопис или произведение на изкуството. Всичко това ще внесе характер и чар във вашата дневна.

Ако желаете и вие да промените апартамента си, било то с основен ремонт или леко освежаване, обърнете се към специалистите, регистрирани в нашата платформа. Изпратете безплатна заявка за проект и ще получите оферти, които да сравните. Може да видите и мнения на предишни клиенти и да вземете правилно решение!

Свързано:

Преди и след: Вдъхновяващ ремонт на жилището