47 кв.м. в Москва ни запознават с индустриалния стил в пълния му блясък

Публикувано на 14/03/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 14/03/2017 | Видяно 19 106 пъти

На вашето внимание представяме един малък руски апартамент, изпълнен с вдъхновение, чар и модерен артистичен подход в обзавеждането! Разположен на едва 47 кв.м., той не пропуска да ни удиви с изкусно подбраните интериорни компоненти и професионален подход, приложен в декора на всяко помещение. Стратегическата оптимизация на наличното пространство ще ви впечатли и зареди с идеи, които с помощта на подходящите специалисти лесно можете да осъществите в своя дом. Насладете се на снимковия материал, който сме подбрали, и започнете да проектирате своите интериорни хрумвания още днес!


Атрактивни елементи сред привидно "обикновени" основни тонове

Индустриалният стил е оксиморонът на интериорния дизайн. Той комбинира монотонното с цветното, лаконичното с артистичното, което го прави така нетипичен и интригуващ - дори онези, които не го харесват, биват привлечени от излъчването му. Така се чувстваме и в това жилище още със самото влизане. Първо ни прави впечатление, че основните цветове са изчистени, след това погледът ни попада върху ексцентрично произведение на изкуството. Накрая, при по-детайлно разглеждане, забелязваме, че стените са "голи" - без каквато и да е мазилка или боя. Тогава настъпва усещане за обърканост, но продължаваме да се интересуваме, ставаме още по-любопитни да продължим да разглеждаме.


Интересна концепция за барче в дневната

При такива хубави широки прозорци, доставящи големи количества приятна дневна светлина, идеята за бар с изглед през тях някак напълно се оправдава. Ще ви направи впечатление както тук, така и в следващите няколко снимки, че 3 помещения са обединени в едно, което с малко изкусност е постигнато по начин, който не създава усещане за натрапчивост. Тъкмо обратното - общото помещение е голямо, с минимално количество мебели и много проветривост. Окото не стига да обхванем цялата стая в детайли, затова нека преминем към останалите кътчета в нея поотделно.

Виж още: Какви цветове да изберем за стените, за да се чувстваме по-добре у дома?


Кухнята и трапезарията ни изненадват с непринуден семпъл стил

Изненадващо, когато се обърнем в противоположна на дневната посока, погледът ни попада върху една изключително изчистена и симпатична трапезария, зад която се намира и красивата бяла кухня. Другото, което прави впечатление, е продължителността на бара по цялата дължина на стената с прозорци, а в ъгълчето до него виждаме един полегнал на земята тюркоазено-син мек фотьойл, който макар и семпъл, внася един много свеж акцент в стаята. Големият полилей, който се извисява над масата, е един изключително характерен за индустриалните и ърбън интериори елемент.

Виж още: Впечатляващо съчетание на ърбън стил и артистизъм в словенски апартамент


Спалнята - минималистична с утопични акценти

В индустриалния стил е трудно да се поставят конкретни граници или да се определят с абсолютна точност неговите характеристики или параметри. Въпреки това има едно основно "правило" - съчетание от сиво, на пръв поглед безлично и грубовато, с една необятна артистичност. Всеки би могъл да я тълкува по свой начин, но снимките на тази спалня, както и на дневната, която вече ви показахме, са един добър пример, изобразяващ индустриалния интериорен дизайн. На фона на чистата бяла основа имаме пъстра абстрактна картина, нетипична етажерка за книги в зелено и голяма дървена фруктиера с ябълки, а в срещуположната част от спалнята виждаме отново груба оголена стена. В тази стая наблюдаваме и една осезаема минималистичност, която някак хармонизира взаимно изключващите се елементи в обзавеждането.


Уют и непринуденост се обединяват в банята

Насред хармоничната и приятна обстановка в банята, комбинираща бели цветове с дърво и много светлина, се намира и едно отделено със стъклена плъзгаща врата помещение. В него е разположена пералнята, но не това е елементът, който привлича окото. Зад стъклото виждаме отново една грубовата конструкция от тръби и водомери - нищо учудващо, нали? Подобни идеи може и да ви допаднат или да ви се сторят напълно абсурдни, но и в двата случая можете да се обърнете към професионалистите, които ще ви окажат ценна помощ с обзавеждането във вашия дом. Заявете безплатно проект за изпълнение и изберете най-добрия екип, който да осъществи всяко ваше хрумване!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта