Впечатляващо съчетание на ърбън стил и артистизъм в словенски апартамент

Публикувано на 21/06/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 21/09/2016 | Видяно 23 655 пъти

Така наречената социална зона в жилището обединява дневна, телевизионен и офис кът. Точно зад меката мебел пък се намира трапезарната част. Вместо да заложат на сигурно с бели цветове по стените и стандартни мебели, дизайнерите са предпочели различни нюанси на сивото. Това е и цветът на библиотеката, която е истински празник на геометрията с разчупените си етажерки. Разположени от пода до тавана, те могат да приютят завидно количество книги. А дали сте се сещали по този начин да организирате бележките си?

Вижте още: Ще строите дом? Направете го модерен!


Впечатляващо съчетание на ърбън стил и артистизъм в словенски апартамент

Освен с горите си, Словения може да ви впечатли и с оригинални интериорни решения. Доказателство за това е един апартамент в Любляна, за чийто дизайн са се погрижили архитектите от GAO Architects. В него умело са съчетани ърбън стил и смели детайли, носещи истинско забавление и артистизъм. След малко разходката ни из помещенията му ще започне, а ако си харесате фрагмент от видяното, свържете се напълно безплатно с интериорни дизайнери близо до вас.


Заигравката със сивото продължава

Продължим ли покрай трапезарната част, ще забележим, че заигравките със сивото продължават и в кухнята. Стигнали са дотам, че за хладилника е избран дръзкия черен цвят, вместо обичайните бял или инокс.


Геометрия и дърво в кухнята

На вече споменатия сив цвят компания в кухнята правят геометрични форми, макар и в по-скромен вариант, както и дървените елементи. Интериорът тук е естествено продължение на стила в дневната и трапезарията.


Изкуство в кухнята?

Кухнята може и да е последното място, където да си помислим за представяне на архитектурно изкуство. Авторите на проекта обаче са избрали точно тук да грабнат погледите с впечатляваща метална преградна стена. Последната разделя кулинарния кът от коридора. Ако се вгледате по-внимателно, ще забележите гърба на дървена пейка, която е хитро скрита от играта на светлината.

Вижте още: Модерен апартамент в Полша с удивителен дизайн в 89 кв.м.


Ето я и пейката, за удобство в коридора

Продължавайки към коридора, виждаме дървената пейка, вече в цялата й прелест и удобство. В същия светъл нюанс дърво е и подовата настилка, а четирите бели врати водят към две спални, стая за гости, която е и офис, и баня.


Стая за гости и офис в едно

Пространството в помещението, играещо ролята едновременно на стая за гости и офис, е малко, но функционално. Любимите на дизайнерите сиви нюанси са намерили своето място и тук, смело съчетани с по-топлите тонове като оранжевия цвят на една от стените и червените възглавнички.


Оранжеви акценти и в една от спалните

Това е по-голямата спалня, в която сивото отново не е пропуснато. Своето място са намерили и малки оранжеви акценти, които придават топла атмосфера.


Малката спалня с поглед към банята

Стигаме и до по-малката спалня, която очарова с артистичен дървен детайл върху една от стените. Поглед вляво пък ни разкрива част от банята, която е в комфортна близост до двете спални помещения.

Вижте още: Склад в Лондон се превръща в прекрасен луксозен апартамент


Всички стаи водят към... атриума!

Двете спални, както и дневната, ни отвеждат до впечатляващия завършек на нашата обиколка, където ни очаква атриумът. Тук гости и домакини могат да похапнат на открито, след което да се насладят на звездното небе. А за да получите и вие наслада от визията на своето жилище, потърсете точния за вас изпълнител сред интериорните специалисти в MaistorPlus. Заявете безплатно проект, сравнете цени и условия за работа и вземете най-доброто решение.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Петър Петров
Цялостен ремонт, София
16 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта