Вземете всичко необходимо за перфектната почивка на море

Публикувано на 21/06/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 07/07/2016 | Видяно 13 464 пъти

Важна част за удобството ви по време на морската ви почивка е качествената екипировка, за която ще ви бъде нужен удобен сак или раница. Наред с джапанките, слънчевите очила и плажното масло, непременно опаковайте вътре и приветливото си ваканционно настроение и потегляйте смело напред към пясъка и вълните!

Вижте още: Изстудена бира, където и да сте, с удобни и практични хладилни чанти


Вземете всичко необходимо за перфектната почивка на море

Прогресивно катерещите се нагоре живаци на термометрите носят обещания за изкусителен слънчев загар и близки срещи със солената морска вода. Плажният дух все повече ни обсебва и с нетърпение броим дните до началото на истинското лято. Усещаме, че е настъпило времето за финални приготовления преди дългоочакваната семейна ваканция. Ако и при вас този този сладък момент е назрял и все още се колебаете какво е необходимо за перфектната почивка на море, с радост ви помагаме с няколко предложения. За красивия вид на дома ви пък ще се погрижат опитните дизайнери в нашия сайт.


Намерете отличното място за своята хавлия!

Вече сте на плажа и сте си набелязали отличното място, където да застанете и да събирате тен. Представете си само колко по-голям ще е комфортът ви, ако хавлията, която постилате там, е бързосъхнеща. Олекотена и антибактериална, за кратко време е готова отново да се заеме с отговорния си крайбрежен дълг.


Запазете температурата на любимите си напитки!

Любимото ви ароматно кафе или освежаващ студен плодов сок също могат да ви правят компания на плажа. Достатъчно е да предвидите термос за тях - само не смесвайте кафето и сока заедно, освен ако не сте любители на екстремните вкусови усещания. Този функционален уред си остава задължителен атрибут за винаги идеално студени или топли напитки.

Вижте още: 5 освежаващи рецепти за фрапе, приготвени в шейкър


Готови ли сте за разходка с лодка?

Трудно ви е да си представите, че по цял ден ще лежите или седите на едно място, лишени от всякаква активност? В случай че спортът е удоволствие за вас, от което не желаете да се отказвате дори по време на почивката си, винаги има начин да намерите място за един надуваем каяк в багажа си. Ще можете да си организирате поне една незабравима разходка с лодка.


Любувайте се на морето от първи ред!

Част от очарованието на всяка почивка понякога е просто да поседиш и да се полюбуваш на безбрежната морска шир. Насладете се на този природен дар от първи ред, като блажено се настаните върху релаксиращи къмпинг столове. Запишете гледките в спомените си и следващата година се върнете за още.

Вижте още: 7 уникални удобни кресла за почивка


Идеалната следобедна дрямка!

Затваряте очи, слънцето ви гали, вълните нежно шумят наблизо, опитвате се да четете любимата си книга, докато очите ви бавно се затварят за лека следобедна дрямка. И за да е последната идеална, сте се излегнали върху уникално удобен хамак. Никой не е в състояние да ви измъкне от спокойния свят, в който сте отплували.


Събуждайте се и заспивайте близо до морето!

Лятната ви почивка би била още по-пълноценна, ако можете да заспивате и да се събуждате в непосредствена близост до морето. Незаменим помощник в тази ви мисия несъмнено е уютната ви палатка - задължителна за перфектното къмпинг приключение. А за да се прибирате след всяка ваканция в дом, който е радост за очите ви, доверете се на професионалните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus. Заявете своя проект напълно безплатно, сравнете цени и срокове за изпълнение, запознайте се с отзивите от предишни клиенти. Изберете с кого желаете да работите и след изпълнение на възложените от вас задачи, оставете и своя отзив в платформата.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Петров
Боядисване и декорация, София
46 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта