Изстудена бира, където и да сте, с удобни и практични хладилни чанти

Публикувано на 31/05/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 31/03/2023 | Видяно 10 122 пъти

Ако някога бъде въведен законопроект за бирата, една от челните позиции в него ще бъде изискването същата да е винаги добре изстудена. Когато сме си вкъщи, на помощ в тази мисия идва хладилникът. Излезем ли обаче на разходка в парка, планината или под жаркото слънце на плажа, невинаги можем да разчитаме на пенливо поточе край нас, което да ни услужи с ниските си температури. Затова пък човечеството е било така добро да измисли и изобрети изключително функционален в това отношение продукт. Предстои да се запознаете с удобни и практични хладилни чанти, с които не само бирата ви ще е добре охладена, където и да сте, а и мезето към нея. А ако точно преди да излезете сред природата, сте установили, че кухнята ви се нуждае от освежаващ ремонт, на ваше разположение остават доказани специалисти.


Пълнете чашите и напред към поляната!

Напълнете чашите с най-доброто настроение, което ви е под ръка, и поемете курс към любимата си поляна. Чудесна компания в тази експедиция ще ви прави практичната и удобна хладилна кутия, която допълнително ще спечели симпатиите ви с подвижната си дръжка. Последната заключва капака и може да влиза в ролята на табла за чаши.

Вижте още: Без какво не може перфектното градинско парти


Изплетете си романтичен пикник с чаровна хладилна кошница

Източник

Ако искате чантата ви за пикник да бъде с традиционен облик, а в същото време да има охлаждащи функции, то тази симпатична хладилна кошница за двама е точно за вас! В нея всичко, с изключение на тирбушона, е по две - приборите, салфетките, чиниите и чашите. Липсвате само вие двамата и романтичният блясък в очите ви!


Електрическа хладилна кутия? Възможно е!

Оказва се напълно възможно хладилната кутия също да има електрически функции. Достатъчно е да направите част от пикник обзавеждането си една такава, окомплектована с кабел за автомобил, и да се насладите максимално на почивката си.


Стилна пъстрота

Синхронизирайте се максимално с природата, като заложите на цветна и елегантна хладилна чанта. Можете да избирате измежду няколко дизайна, при всеки от които дръжките са подсилени, а и разполагате с 23 литра вместимост, за да съберете всичко, което ви е необходимо.

Вижте още: С дъх на Средиземноморие: Аксесоари, с които мислено ще се пренесете в Италия


Турист за пример с хладилна раница!

Не можете да си се представите в ролята на турист, без да сте сложили специфичната за тази роля чанта на гърба си? В такъв случай ще се зарадвате да поемете на път с удобна и функционална хладилна раница, разполагаща с 15 литра вместимост. Поддържа температура от 5 до 15 градуса в продължение на 16 часа.

И ако по време на почивката ви осенят идеи за това колко по-добре може да изглежда кухнята в дома ви, бързо и лесно можете да направите първата крачка, като заявите проект, напълно безплатно, към регистрираните в MaistoPlus професионалисти. Сравнете цени и условия за изпълнение, изберете начин за комуникация, и наемете специалиста, отговарящ максимално на вашите очаквания. След приключване на възложените задачи, оставете своята оценка в сайта.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
DESIGN CONSTRUCTION
Шпакловки, Варна
7 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта