7 уникални удобни кресла за почивка

Публикувано на 25/02/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 14 555 пъти

Ако винаги сте мечтали за люлка в дома си, това кресло е точно за вас. В него ще се чувствате така, сякаш сте сред природата, на хамака в двора или просто на седмото небе. Изключително подходящ за четене, а защо не и за следобеден сън.


Комфорт и изисканост

Без съмнение това е най-изисканото ни предложение. Това красиво кресло е изработено изцяло от масивно дърво и е тапицирано с естествена кожа. Освен строгият и елегантен вид, то впечатлява и с изключителната си анатомичност. Кой е казал, че стилът и удобството не могат да се съчетаят?


Кресло за релакс

Феновете на култовия комедиен сериал „Приятели“ вероятно наричат този тип столове „креслото на Джоуи и Чандлър“ заради централната роля, която то имаше в апартамента им. Дори и хората, които не харесват сериите, трябва да обърнат внимание на релакс креслото, защото то предлага наистина забележителен комфорт. Седнете ли веднъж в него, едва ли ще ви се става.

Вижте още: Как да изберем подходяща шатра за градината


7 уникални удобни кресла за почивка

Дори най-големите работохолици имат нужда от време за себе си, а какво по-хубаво от почивка в удобствата на собствения дом. Решихме да ви представим едни от най-удобните кресла, които се предлагат на пазара. Някои от тях не могат да се намерят в България, но тук на помощ идват професионалистите, специализирани в изработката на мебели по поръчка.


Стол прегръдка

Истинският удобен стол трябва да създава усещането, че сте в прегръдката на любим човек. Създателите на този са отишли по-далеч, като са предоставили възможност буквално да се сгушите в стола, както бихте го направили в спален чувал. Овен всичко, креслото изглежда наистина елегантно и може да се постави както в хола, така и в спалнята.

Вижте още: 10 начина да използваме стария куфар в интериора


Трон с гранати

„Трон, който експлодира и мята малки плюшени гранати“. Така създателите на това кресло са кръстили творението си, което със сигурност впечатлява със своята визия. Когато е в „сглобен“ вид, столът е наистина удобен. Основното му предимство е, че отделните елементи позволяват да регулирате формата му според позата, в която седите. Разглобен на части, този трон ще ви даде възможност да посрещнете гости върху многобройните му плюшени таборетки.


Кресло с много лица

Удобен, стилен, многофунционален и със сигурност привличащ вниманието на всеки, който ви дойде на гости. Дизайнът на този стол позволява да бъде еднакво ефективен и като кресло, в което да пиете кафе или да гледате телевизия, и като удобно легло, в което да си почивате или да четете.


Класическо кресло за четене

На последно място, но не по значение, решихме да ви представим, или по-скоро припомним, класическото кресло за четене. То има изчистени и семпли линии, но предлага несравним комфорт. Декорирайте с чифт удобни възглавнички и вече си имате собствен кът за отмора.

Дори денят ви да е забързан, след гледката на тези удобни кресла вероятно вече ви се подремва. Ако някое от тях ви е харесало, но се съмнявате, че ще го откриете на българския пазар, не се колебайте да потърсите съдействие от професионалистите, специализирани в изработката на мебели по поръчка. В списъка на MaistorPlus ще откриете кратко представяне и оценка от потребители, които са ползвали услугите им преди. Ако пък не ви се рови в дълги списъци и вече знаете точно какво кресло желаете,завете безплатно проект и ще получите най-изгодните условия за сбъдването на мечтите ви.


Тагове:

Мебели

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта