Обзаведете дома си като романтична хасиенда

Публикувано на 10/04/2016 от Елица Мартинова | Видяно 3 341 пъти

В случай че разполагате с достатъчно място, не пропускайте да обособите свой личен кът в дома си - кабинет или ъгъл за четене. Сложете в него любимите си вещи - онези, които ви носят радостни спомени.


Обърнете специално внимание на градината

Ако сте от щастливците, които живеят в къща, не пропускайте да обърнете внимание на своята градина. Всяка себеуважаваща се хасиенда трябва да разполага с не по-малко впечатляваща градина. Тайната тук е в обилната зеленина. Заложете предимно на вечнозелени растения, които да красят градината ви целогодишно. Ако имате възможност, помислете и за декоративен фонтан, а при изпълнението му наблегнете върху качествата и визията на естествения камък.

Вижте още: Как да изпълните всяка стая в дома си със светлина


Заложете на отворените пространства

Ако имате възможност, най-добре би било да конструирате жилищното си пространство като общо помещение, а отделните кътове да обособите чрез мебелировката. Всеки ъгъл трябва да има свой собствен дух и да се разграничава категорично от предходния.

Вижте още: Неповторими мивки за модерна кухня


Обзаведете дома си като романтична хасиенда

Ако сте романтик по душа и обичате испанската архитектура, вероятно винаги сте си мечтали да обзаведете дома си в стила на страхотните хасиенди от преди векове. Тяхната атмосфера е автентична и придава такъв уют на жилището, че дузайнът се ползва и в много съвременни домове. За да постигнете желаната цел, най-добре ще бъде да се свържете с експертите в областта, които ще ви помогнат с дизайна. Дотогава обаче вижте няколко идеи и вдъхновения, които може да приложите в дома си.


Удобен външен кът

Не подценявайте малките детайли във вашия дом. Ако имате възможност, поставете външен кът, в който да се събирате с приятели, независимо дали става въпрос за градината или терасата. При обзавеждането е добре да използвате масивно дърво.


Уютна спалня с детайли

За атмосферата във вашия дом са важни не само общите помещения, но и вашето лично място за почивка. При обзавеждането на спалнята отново е добре да заложите на масивното дърво и на изчистените линии. Ако харесвате испанския стил, значи знаете колко са важни подробностите. Обърнете внимание на всяко ъгълче, декорирайте стените, не оставяйте празно място.

Испанският стил се отличава с изключително внимание към детайла. Дизайнът, характерен за уютните хасиенди, набляга върху масивното дърво и камъка. Ако сме ви вдъхновили и искате домът ви да изглежда така, потърсете консултация от интериорен дизайнер, който да ви помогне с идеи около разпределението на дома. В случай че искате да се ориентирате според условията, които предлагат различните професионалисти, заявете проект безплатно. Така ще намерите най-изгодните цени за реализацията на мечтите ви.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
ВодПро
ВиК Услуги, София
138 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта