Как да изпълните всяка стая в дома си със светлина

Публикувано на 21/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 24/07/2016 | Видяно 5 748 пъти

Важно е да имаме контрол над постъпването на дневна светлина, топлина и свеж въздух във всяка стая в дома си. Това ни осигурява комфорт, уют и здравословни условия за живот. Факт е обаче, че във всяко жилище има помещения, които са трудно проветриви и не разполагат с прозорци, което автоматично ограничава постъпването на слънчеви лъчи и мястото остава затъмнено или осветявано единствено от изкуствени лампи. Затова VELUX ще ви предложи професионално решение за всяка подобна ситуация, за да осветите и изпълните дома си с позитивна енергия. Прочетете пълния текст на статията, като последвате този линк.


Решение за най-обитаваните стаи

Дневната и кухнята са стаите, в които всички членове на семейството прекарват най-много време. Затова е важно те да бъдат идеално осветени и проветряеми. Изграждането на повече прозорци и лампи ще ви даде по-добър контрол над светлината и свежия въздух и ще осигури ежедневен комфорт за всички живущи.


Как да постъпим с помещения, в които няма прозорци?

Коридорът, стълбището и банята са сред местата, до които светлината трудно си проправя път. Светлинният тунел на VELUX е идеалното решение за тези помещения. Тя се изгражда със специална призма, която улавя светлината и я канализирана през телескопична тръба с рефлекторно покритие, отправяйки я директно върху тъмните кътчета в стаята. В банята бихте могли да поставите прозорци, ако разположението го поволява, а светлите цветове ще осигурят повече свежест и ще намалят значително тъмнината.

Съветите не се изчерпват дотук! За да научите всички прекрасни решения за светлината в жилището си, вижте пълния текст на статията тук.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта