Иновативни и забележителни зарядни устройства

Публикувано на 13/11/2015 от Светла Иванова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 1 887 пъти

Смартфони, таблети и всякакви други модерни джаджи вече са неразделна част от ежедневието на всеки един от нас. За съжаление, батериите на тези устройства се изтощават изключително бързо, затова винаги трябва да имаме под ръка зарядно. Ето защо днес ще ви представим няколко уникални дизайна на познатия до болка зареждащ кабел. А ако искате да направите по-голяма крачка и да осъвремените дома си според последните технологични тенденции, свържете се с архитектите, регистрирани в MaistorPlus.


Нетрадиционно дърво бонсай

Ако сте сред любителите на саксийни растения, то няма начин да не сте чували за красивото азиатско дърво бонсай, което се отглежда доста трудно. Е, предлагаме ви да се радвате на една доста по-практична разновидност на бонсая, която не изисква никакви грижи. Скулптурата, имитираща древното растение, е снабдена с мини соларни панели вместо листа. Те събират слънчевата енергия, преобразувайки я в ток, така че устройството разполага с неизчерпаем заряд за всички ваши мобилни устройства.


Зарядно и поставка в едно

Сигурно сте се сблъсквали с неудобството на късия и мек кабел, който ви пречи да използвате телефона или таблета си, докато е включен в контакта. Находчивите изобретатели, създали Bobine, са помислили върху този проблем. Зарядното устройство е достатъчно малко, за да се побере в джоба ви, и достатъчно гъвкаво, за да ви служи вярно като статив в офиса, кухнята или на нощното шкафче.


Зарядното като част от интериора

Това красиво зарядно устройство е създадено за всички, които си мислят, че традиционните книги са отживелица. То е изобретено от младо семейство, което един ден осъзнало, че в дома им има страшно много стари книги, които надали някога ще бъдат прочетени. Вместо да събират прах по лавиците, двойката решила да им придаде съвсем ново предназначение. Ценителите на това изобретение могат да зареждат всички видове мобилни устройства, без да се притесняват, че висящите досадни кабели ще развалят интериора.

Вижте още: Икономични хрумки за енергийно ефективен дом


Соларно зарядно във формата на саксия

Все повече хора се замислят колко електричество консумират ежедневно за рутинни дейности и започват да търсят алтернативни начини. Най-разпространеният метод е чрез използването на слънчева енергия. Това симпатично соларно зарядно, освен че изглежда страхотно, е и създадено с грижа към околната среда. Поставете го в близост до прозореца и се радвайте на безплатната енергия, която Слънцето любезно ви предоставя.

Вижте още: Високотехнологични изобретения, които ще ви изумят


"Приятно ми е, аз съм Андру!"

Малкото зелено извънземно, кръстено Андру, е специално разработено за мобилни устройства с операционна система Android. Въпреки това, Андру няма да ви се разсърди, ако зареждате и други устройства с него. Единственото, което трябва да направите, е да включите крачетата на малкото човече в контакта и да се радвате на закачливото настроение, което създава.

Ако сте сред феновете на технологичните джаджи и искате да преобразите жилището си в комфортен и умен дом, не забравяйте да се доверите на опитните интериорни дизайнери. Направете безплатна заявка, разгледайте изпратените ви оферти и профилите на различни изпълнители и изберете оптималния вариант за вашия проект!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта
Тош ремонТ
ВиК Услуги, София
43 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта