Разкошен апартамент в 140 кв.м., приютен в московски небостъргач

Публикувано на 08/02/2017 от Нели Минчева | Последна редакция на 09/02/2017 | Видяно 19 519 пъти

Разположен на 18-тия етаж на изумителна жилищна сграда в Москва, този модерен дом е проектиран от известната руска архитектка Александра Феодорова. Големият апартаментът е с площ от 140 квадратни метра и е идеален за младо семейство с малко детенце. Сигурни сме, че ще останете впечатлени от изискаността и удобството, които са съчетани в получения резултат от усилията на рускинята. Ако и вие имате нужда от вдъхновение при организацията на жилищното пространство, професионалният съвет ще ви бъде от голяма полза.


Хармония и ентусиазъм в едно

Всекидневната с кухненски бокс и трапезария към нея е решена в успокояващо бяло, съчетано с черни и сиви акценти. Свежото жълто кресло е почти единственият контрапункт в равното цветово усещане тук, но е достатъчен да придаде младежки и закачлив дух на помещението. Макар и класическото съчетание между черното и бялото за трапезната маса да припомня за стил и финес в обзавеждането. Индустриалната лампа отново е чаровен елемент, който перфектно пасва на обстановката в този изискан руски апартамент.

Вижте още: Как да превърнем просторния хол в две функционални помещения?


Стилни и атрактивни източници на светлина

Наистина интересен детайл в просторната стая е оригиналният полилей в индустриален стил над дивана. Въпреки по-грубоватия си вид, той се вписва чудесно в изчистените и нежни линии на всекидневната. Масата за хранене също е увенчана от характерно осветително тяло и отразява авантюристичната душевност на собствениците на жилището.


Романтика и изящество в спалнята

Професионално проектираната спалня е доказателство за това, че романтичната атмосфера може да бъде създадена от комбинирането на няколко оригинални детайла, без да е нужно използването на изрично свързвани с любовта орнаменти. Елегантно спускащите се от тавана нощни лампи са като излезли от вълшебна приказка, а сатенените чаршафи сякаш приканват влюбената двойка да се сгуши в тях. Едната стена е цветово акцентирана, а релефът й внася разнообразие в интериора, на който картини и излишна декорация са напълно ненужни.


Просторна и светла детска стая

Детската стая преповтаря жълтия мотив от всекидневната, като тук този весел цвят се среща по-често, наред с тревисто зеленото. Помещението е идеално за ученик, като е снабдено с много светлина, простор и кътчета за всички необходими занимания. Бюрото е разположено така, че да хваща всичката възможна светлина, идваща от многобройните прозорци. По средата се оформя площадка за игра с приятели, всички вещи са на разумно разстояние от нея, а цветното килимче позволява играта да се случва и на пода, без опасност от разболяване.

Вижте още: Пленяващи идеи за уютни детски стаи в рустик стил


Изчистени и стилни линии в двете бани

Както навсякъде другаде в апартамента, наличните бани също са създадени с усет към чистите и елегантни линии. В по-голямата баня, в която може да се влезе директно от спалнята, е поставена красива свободностояща вана, а в по-малката, изненадващо, черните краски успяват да внесат повече простор, вместо да смалят помещението. Разбира се, огледата спомагат за този ефект и в двете помещения.
 
За да преобразите и своя апартамент в безупречен и модерен дом, можете да се обърнете към услугите на доказал се интериорен дизайнер, какъвто ще откриете благодарение на MaistorPlus. Опишете безплатно проекта си и проучете изпълнителите, които ще ви пратят конкретни оферти за предвидената работа. Така лесно и бързо ще намерите твореца, с когото да осъществите мечтаните промени у дома.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Мебелни услуги ВАМИТ
Мебели и обзавеждане, София
47 извършени проекта
Мебелни услуги ВАМИТ
Мебели и обзавеждане, София
47 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
21 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
21 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
35 извършени проекта
Иван Петков
Боядисване и декорация, София
21 извършени проекта