Разкошен апартамент в 140 кв.м., приютен в московски небостъргач

Публикувано на 08/02/2017 от Нели Минчева | Последна редакция на 09/02/2017 | Видяно 20 037 пъти

Разположен на 18-тия етаж на изумителна жилищна сграда в Москва, този модерен дом е проектиран от известната руска архитектка Александра Феодорова. Големият апартаментът е с площ от 140 квадратни метра и е идеален за младо семейство с малко детенце. Сигурни сме, че ще останете впечатлени от изискаността и удобството, които са съчетани в получения резултат от усилията на рускинята. Ако и вие имате нужда от вдъхновение при организацията на жилищното пространство, професионалният съвет ще ви бъде от голяма полза.


Хармония и ентусиазъм в едно

Всекидневната с кухненски бокс и трапезария към нея е решена в успокояващо бяло, съчетано с черни и сиви акценти. Свежото жълто кресло е почти единственият контрапункт в равното цветово усещане тук, но е достатъчен да придаде младежки и закачлив дух на помещението. Макар и класическото съчетание между черното и бялото за трапезната маса да припомня за стил и финес в обзавеждането. Индустриалната лампа отново е чаровен елемент, който перфектно пасва на обстановката в този изискан руски апартамент.

Вижте още: Как да превърнем просторния хол в две функционални помещения?


Стилни и атрактивни източници на светлина

Наистина интересен детайл в просторната стая е оригиналният полилей в индустриален стил над дивана. Въпреки по-грубоватия си вид, той се вписва чудесно в изчистените и нежни линии на всекидневната. Масата за хранене също е увенчана от характерно осветително тяло и отразява авантюристичната душевност на собствениците на жилището.


Романтика и изящество в спалнята

Професионално проектираната спалня е доказателство за това, че романтичната атмосфера може да бъде създадена от комбинирането на няколко оригинални детайла, без да е нужно използването на изрично свързвани с любовта орнаменти. Елегантно спускащите се от тавана нощни лампи са като излезли от вълшебна приказка, а сатенените чаршафи сякаш приканват влюбената двойка да се сгуши в тях. Едната стена е цветово акцентирана, а релефът й внася разнообразие в интериора, на който картини и излишна декорация са напълно ненужни.


Просторна и светла детска стая

Детската стая преповтаря жълтия мотив от всекидневната, като тук този весел цвят се среща по-често, наред с тревисто зеленото. Помещението е идеално за ученик, като е снабдено с много светлина, простор и кътчета за всички необходими занимания. Бюрото е разположено така, че да хваща всичката възможна светлина, идваща от многобройните прозорци. По средата се оформя площадка за игра с приятели, всички вещи са на разумно разстояние от нея, а цветното килимче позволява играта да се случва и на пода, без опасност от разболяване.

Вижте още: Пленяващи идеи за уютни детски стаи в рустик стил


Изчистени и стилни линии в двете бани

Както навсякъде другаде в апартамента, наличните бани също са създадени с усет към чистите и елегантни линии. В по-голямата баня, в която може да се влезе директно от спалнята, е поставена красива свободностояща вана, а в по-малката, изненадващо, черните краски успяват да внесат повече простор, вместо да смалят помещението. Разбира се, огледата спомагат за този ефект и в двете помещения.
 
За да преобразите и своя апартамент в безупречен и модерен дом, можете да се обърнете към услугите на доказал се интериорен дизайнер, какъвто ще откриете благодарение на MaistorPlus. Опишете безплатно проекта си и проучете изпълнителите, които ще ви пратят конкретни оферти за предвидената работа. Така лесно и бързо ще намерите твореца, с когото да осъществите мечтаните промени у дома.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
14 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
"Никола
Ремонт на баня, Пловдив
85 извършени проекта