Изчистени и стилни линии в двете бани

Последна редакция на 19/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 4 503 пъти

Както навсякъде другаде в апартамента, наличните бани също са създадени с усет към чистите и елегантни линии. В по-голямата баня, в която може да се влезе директно от спалнята, е поставена красива свободностояща вана, а в по-малката, изненадващо, черните краски успяват да внесат повече простор, вместо да смалят помещението. Разбира се, огледата спомагат за този ефект и в двете помещения.
 
За да преобразите и своя апартамент в безупречен и модерен дом, можете да се обърнете към услугите на доказал се интериорен дизайнер, какъвто ще откриете благодарение на MaistorPlus. Опишете безплатно проекта си и проучете изпълнителите, които ще ви пратят конкретни оферти за предвидената работа. Така лесно и бързо ще намерите твореца, с когото да осъществите мечтаните промени у дома.

Свързано:

Идеи за баня Разкошен апартамент в 140 кв.м., приютен в московски небостъргач

Ако сте ценители на тъмните цветови нюанси в интериора на банята и тоалетната вкъщи, то това предложение ще бъде точно по вашия вкус. Ако харесвате изчистения интериор, стилните елементи от обзавеждането, а също и приглушената светлина в помещението, то може да се възползвате от тази вдъхновяваща идея за мокрото помещение у дома. На този колаж от две снимки ви представяме различните зони, които са неизменна част от банята и тоалетната вкъщи. Нека се разходим из пределите на тези средно големи помещения и разгледаме различните, интересни и стилни елементи от интериора. На снимката от лявата страна на фокус е зоната на мивката, която е с масивен дизайн. Върху правоъгълна снежнобяла повърхност е разположен умивалникът, който е с мек дизайн и лишен от остри ръбове. Смесителят за вода е монтиран отгоре, непосредствено върху масивното огледало, което заема цялата стена. От лявата страна виждаме дървен гардероб, който побира всички тоалетни принадлежности и аксесоари за баня, а пред него е позиционирана и ваната, която е със свободностоящ дизайн. На снимката вдясно на фокус е зоната на тоалетната, където наситено сивите тонове са основни. На преден план е позиционирана мивката, която е с масивна структура и стилен облик. Помещението не е много просторно и широко, което ограничава възможностите на интерирните дизайнери - в дъното е разположено бидето, а непосредствено до него - тоалетната чиния, монтирана на стената, а структурата на казанчета е вградена, което освобождава допълнително пространство.