Високотехнологични легла от бъдещето

Публикувано на 21/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 9 951 пъти

Матраците ще привличат светлината от прозореца и ще я превръщат в енергия за захранване на всички системи и уреди в леглото. Например адаптивни светлини, холограми и т.н. Със смарт системи за автоматизация ще се контролират домашните уреди и осветлението, ще има възможност техниката в жилището да се управлява изцяло дистанционно.


Минималистичен стил

А вие какво мислите за леглата на бъдещето? Как си представяте вашето?


Вградени сензори в леглата

"Умното легло" ще е снабдено със сензори, които ще следят физическото състояние на човека и ще го предупреждават, ако получи инфекция, инфаркт и други заболявания или физически неразположения. Ще бъдат вградени и датчици за опасност от крадци и нападение по време на сън.


Високотехнологични легла от бъдещето

Леглото е мястото, където прекарваме около 40% от живота си. То неслучайно е наречено сърцето на дома. Ето защо в тази област непрекъснато се правят иновации и спалнята, каквато я познаваме днес, с течение на времето непременно ще се преобрази. Постепенно ще се наложат интелигентните легла, които ще изпълняват много функции. Те задъжитено ще отговарят на все по-нарастващите изисквания на бъдещите поколения. Кои от фантазиите днес, утре ще бъдат реалност? Ако решите да не чакате, а сте готови да се потопите в неповторими и уникални мебели, обърнете се към професионални изпълнители, които да направят мечтите ви реалност с изработването на мебели по ваш дизайн и вкус.


Нека няма чудовища под леглото

Можете да акцентирате леглото, като поставите нежна и ненатрапчива светлина под него.


Легло от бъдещето

Ще можете наистина да почивате, леглото ще ви замести в куп неща, които няма да е необходимо да помните и да премисляте, преди да заспите.


Адаптивни материали при матраците

Матраците ще бъдат изработени от адаптивни материали с вградени системи за регулиране на влажност и топлина, а също и такива за самопочистване срещу бактерии. Модулната система ще позволява те да се преобразуват и в други мебели като фотьойли и лежанки.

Виж още: Умна ключалка за врата, контролирана през смартфон


Всички удобства на технологиите

Тук трябва да наблегнем на това, че леглото от бъдещето ще е изключително мултифункционално. То ще бъде модерно творение на интериорния дизайн с вграден телевизор, игри и дори домашно кино, а също така - компютър и работно бюро.

Виж още: Съвременни приспособления идват на помощ в кухнята


Изчистено бяло

Ако все още планирате вашата мечтана спалня и не сте решили как точно ще изглежда тя, в MaistorPlus можете да откриете точните професионалисти, да сравните оферти и да видите коментари на предишни клиенти. Заявете вашия проект безплатно още сега!


Тагове:

high tech

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта