Преди и след: Преобразени спални, които няма да познаете

Публикувано на 03/06/2020 от Флора Велчева | Последна редакция на 03/06/2020 | Видяно 1 780 пъти

Няколко козметични промени могат да придадат съвсем нов облик на вашата спалня. В следващата публикация ще ви покажем спални, минали през такива промени.

Американската блогърка Медина Грайло решава да промени спалнята в апартамента, който е наела. Тъй като не може да прави големи промени, боядисва стената наполовина в черно. 

Медина е успяла да се справи сама с промяната, но ако вие имате нужда от помощ с боядисването, можете да се обърнете за помощ към някой от бояджиите, регистрирани в сайта ни.


Как да превърнем спалнята в уютна и светла стая?

Други американски блогъри - Крис и Джулия от блога Chris Loves Julia показват как една спалня, която е добре обзаведена, но далеч не перфектна, за един ден може да се превърне в уютно и светло кътче.

  • Преди промяната помещението е със светло сиви стени, които създават усещане за тъга, а лампите не са практични и не осветяват достатъчно.
  • Влогърите решават да спестят време и пари от промяната на настилката и леглото. Добавят малък, но пъстър килим на пода, боядисват стените в светъл нюанс на бежовото.
  • Поставени са нови осветителни тела, които са по-практични и стратегически разположени.


Да внесем малко креативност

Скучната спалня с едноцветни стени лесно може да се превърне в приятно кътче, което изразява вашата индивидуалност. Ето как:

  • Една от белите стени е изрисувана в ярки цветове, които да внесат така желаната свежест в интериора.
  • Старият шкаф също е пребоядисан в по-светъл цвят.
  • Леглото е подменено, добавен е нов килим и хамак-стол, който лесно може да се превърне в идеалното място за четене.
  • Над шкафа са поставени и дълги рафтове, които дават допълнително място за съхранение, а декорациите като бялото фламинго внасят допълнителна индивидуалност. 

Вижте още: Преди и след: Ефектно и свежо преобразяване на невзрачен апартамент


Колко важни са детайлите?

Преди промяната тази стая представлява семпла, класическа спалня, а след съвсем малко корекции се превръща в елегантна стая, ясно изразяваща духа на своя притежател. 

  • По време на трансформацията е добавена ниска табла. Тя създава усещане за малко по-оригинално легло, освен това е практична, защото пречи на възглавниците да се разместват.
  • Визията на стаята е допълнена от спално бельо с графични щампи и хладни тонове и декоративни възглавници със сиви елементи. 
  • Декоративните елементи на нощното шкафче внасят по-голямо чувство за уют. 

Ако и вашата спалня има нужда от трансформация, не се колебайте да я реализирате. Дори с малък бюджет може да имате стилна стая. В случай обаче, че имате нужда от професионално съдействие, то специалистите регистрирани при нас ще ви помогнат. Може да направите напълно безплатна заявка за проект по всяко време. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги, вижте мнения и на предишни клиенти и направете правилен избор.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта