Впечатляващи хай-тек огледала за баня

Публикувано на 18/08/2015 от Нели Минчева | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 2 941 пъти

Обичате ли да пеете под душа? Със следващата колекция от високотехнологични огледала за баня няма как да не ви се прииска да започнете да правите точно това всеки път, когато се къпете. Всъщност думата "огледало" е твърде общо понятие за устройствата, родени благодарение на сътрудничеството между съвременните дизайнери и инженери. Става въпрос за цели хай-тек системи за забавление, които ще ви накарат да погледнете по нов начин на своята баня.

Ако скоро ви предстои ремонт на това помещение, помислете дали да не включите и подобна екстра в нововъведенията. А изпълнител на предстоящите ремонтни действия можете да откриете в MaistorPlus.


Гледайте любимия сериал във ваната

Взимането на вана често е лукс заради оскъдното време, с което разполагаме в ежедневието. С подобно хай-тек огледало за банята обаче е много възможно ваната да се превърне за вас във всекидневен ритуал. Докато отмивате стреса, отпуснати сред балончетата, огледалната повърхност се трансформира в телевизор, благодарение на който можете да изгледате вечерните новини или поредния епизод на любимия си сериал. В неактивен режим по нищо не се познава, че огледалото в банята всъщност е мултифункционално.

Вижте още: Модерни и функционални душове за всяка баня


Страхотен звук

В този случай огледалото за баня определено не изглежда просто като такова. От пръв поглед си личи, че съчетава няколко роли, а именно телевизия и радиоприемник, както и устройство, свързващо ви с интернет. Специфичното е, че страничните колони позволяват изключително качество на звука. Така че избирайте любимата си музика и се потапяйте във ваната.


Кокетен вариант и за по-малка баня

Дори и банята ви да не е така просторна, че спокойно да побере огромно пеещо и излъчващо образ огледало, можете да се сдобиете и с малък вариант на телевизорче за вана. С това водоустойчиво модерно устройство мултимедията под душа е осигурена.


Мултимедия в част от огледалото за баня

Колкото и огледален да е екранът на високотехнологичните огледала за баня, идеалната повърхност за оглеждане си остава традиционното недигитално огледало. Ето защо, за да се съчетае модерното с практичното, е измислена възможността телевизионният и интернет хъб да заема малка площ от любимия ви аксесоар в банята.


Прозорец към света

Високотехнологичните огледала са хитро и стилно решение за информационни пунктове на обществени места. Поставени в тоалетните на офиси, гари или големи магазини, те могат да помогнат на посетителите не само да се уверят в безупречния си външен вид, но и да се ориентират в новата за тях обстановка в съответната сграда, да достигнат до определена информация и т.н.

Вижте още: Уникални хайтек изобретения с изключителна функционалност


Не е задължително огледалото да е в банята

Разбира се, огледало за банят като описаните по-горе, може да бъде поставяно и във фоайета, чакални и приемни зали. Страхотно удобство и развлечение за посетителите, които могат хем да се огледат, хем да се сдобият с полезна за тях информация.

И да не сте сигурни дали при следващия ремонт на банята точно такова устройство ще е сред приоритетите ви, то включете на първо място в списъка избора на кадърен майстор. Такъв можете да откриете в MaistorPlus, където потребителите, ползвали услугите на съответните фирми, споделят мнението си за тяхната работа. Възползвайте се от безплатната възможност да опишете в какво ще се състои ремонтът ви и да получите конкретни ценови оферти, от които да изберете най-подходящата за вас.


Тагове:

high tech

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта
Ралица Пламенова VIP
Цялостен ремонт, София
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта