Позволете на коледния дух да завладее банята!

Публикувано на 19/12/2017 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 21/12/2018 | Видяно 2 425 пъти

Празничната украса е сред сигурните предвестници на приближаващата Коледа. Когато става дума за домовете ни, се стараем да я внесем поне в дневната, където обичайно се събира цялото семейство. Няколко коледни символа се сещаме да разпръснем в антрето, спалнята, детската, и дотук приключваме с декорацията. Истината е, че коледният дух може да обуе червени чехли, да си наметне халат в тон, да пришпори елена Рудолф и с победоносен вик да завладее и банята. При това, ще се чувства съвсем на мястото си вътре, заобиколен от коледни аромати и под звуците на тематични за празника мелодии. В следващите редове ще се уверите колко е лесно да имате своята коледна баня, а за да бъде всичко в нея винаги в изправност, разчитайте на доказаните специалисти, регистрирани в нашия сайт.


Осигурете вечен празник с подходящо осветление за баня!

Доброто осветление е важен компонент от всяка баня. Помага прецизно да се извършат всякакви хигиенни и разкрасяващи процедури. В същото време е в състояние да внесе специфично празнично настроение, подходящо и за Коледа. Ето няколко идеи как да си го осигурите:

  • Лунички за баня. Те се изработват специално за това помещение, като са съобразени с повишената влажност вътре. Могат да бъдат монтирани на тавана, по стените, над или до огледалото. Изборът е неограничен. Предлагат се и лунички за баня, обединени от обща вертикална или хоризонтална основа. Всяка отделна луничка може да бъде подвижна и да “гледа” в различни посоки. А сега си представете как закрепвате временно цветни стъклени или пластмасови капачета върху луничките. Имате си готови коледни светлинки!
  • LED осветление за баня. Перфектното решение за всяка модерна баня. Поставете го под или над шкафа на мивката, акцентирайте огледалото с него, скрийте го в стратегически поставени ниши и предизвикайте загадъчност. Можете да изберете какъв да е цветът на светлината, а комбинацията от зелено и червено ви обещава истинска коледна наслада.
  • Аплици за баня. Осветителни тела, монтирани на стените в банята, са в състояние да внушат неподражаемо артистичен коледен привкус. По един червен абажур от двете страни на огледалото, всеки от тях аранжиран с коледен венец, ще превърне ежедневния сутрешен тоалет в уникално празнично събитие.  

Вижте още: Как да изберем най-подходящата светлина за коледната трапеза


Принтирайте коледния дух върху завеси за баня!

Сред богатото многообразие от завеси за баня несъмнено ще откриете и такива с красив коледен принт. Те могат да се превърнат в ефектен акцент за празника, докато си вземате душ или релаксирате във ваната. Ако искате да използвате празничните завеси и в остатъка от годината, то тогава заложете на дизайн, при който коледните мотиви не са толкова категорично изразени. Празникът може да присъства деликатно върху вашите завеси за баня, съвсем леко загатнат с нежното присъствие на камбанки или звездички например. Дори и едноцветна червена завеса за баня с малко зелени мотиви ще донесе нужното коледно настроение.


Усетете празника под краката си с коледно килимче за баня!

Лесно е да почувствате коледния дух буквално под краката си. Достатъчно е, излизайки от душ-кабината или ваната, да стъпите директно върху килимче за баня с празнични мотиви. Подобен аксесоар е не само ефектен, но и реално необходим за кътчето, в което се случва грижата за хигиената ни и отмората след тежък ден. Килимчетата за баня се изработват от специален материал, който елиминира риска същите да започнат да се пързалят из цялото помещение. А когато върху тях присъстват джинджифиленото човече, снежинки, костюмът на Дядо Коледа, шейни с подаръци, теглени от елени, коледните усмивки са гарантирани.

Вижте още: Подгответе дома за предстоящите коледни празници


Създайте неповторим спа релакс с коледни аромати!

Коледният дух може да се превърне в истинско спа вдъхновение в банята. За целта е необходимо да освободите въображението си отвъд визуалните му граници. Към празничната украса, която да радва очите ви, добавете подходящи аромати, като канела, джинджифил и портокалови корички. Можете да се потопите във ваната, радвайки се на близката компания на ароматни свещи за баня. Също да си подарите свежо докосване за кожата с нежен душ-гел или соли за вана, наситени с познатите празнични нотки. Експериментирайте смело със светлинки и аромати, а след това се отпуснете в уютната прегръдка на специалния си коледен халат за баня.


Пейте коледни песни под душа с тонколонки за баня!

Без значение дали популярните коледни песни ви изпълват с бурен възторг или тих ужас, едни bluetooth колонки за баня са винаги добре дошли. Така ще бъдете не само в крак с техологичното време, но и с пеенето. Ако се притеснявате, че не можете да хванете някой тон, просто усилете оригиналното изпълнение така, че да се извисява над собствения ви глас. Нека съседите ви си мислят, че имате забележителни певчески способности, а после благодарете на вашите тонколонки за баня, които, освен цветни, са и водоустойчиви.

А за да имате повод да празнувате успешно извършения ремонт на баня, не отлагайте вашия, а се доверете на професионалистите, които лесно ще откриете в MaistorPlus. Изпратете безплатна заявка още сега и в кратки срокове ще получите оферти от изпълнители във вашия район. Сравнете кандидатурите, запознайте се с препоръки, оставени от предишни клиенти, и се спрете на тази, която максимално покрива изискванията ви. След реализиране на проекта ви, оставете своя отзив в сайта.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта