Подгответе дома за предстоящите коледни празници

Публикувано на 12/12/2017 от Лидия Йорданова | Последна редакция на 12/12/2017 | Видяно 4 816 пъти

Коледа вече чука на вратата повече от готова да ни зареди с прекрасно настроение и положителни емоции. Предстои онова време, когато семейството се събира, за да отпразнува края на една година и началото на нова, по-добра такава. Коледа е магия, която ни вдъхновява да носим благодат. Но е и повод да се замислим какво да подарим на онези, които най-силно обичаме. В тази статия сме ви подбрали предложения как да подготвите дома за предстоящите празници и да зарадвате домакините с практичен, но и личен подарък.


Декорирайте с вълшебство коледната кухня

На колажа сме ви показали три празнично украсени кухни, комбинирани с трапезария. Този сезон на мода са декоративните възглавнички с коледни мотиви, които намират място в кухнята. Може да „облечете“ кухненските столове с калъфи, за да ги направите по-тържествени за семейното събиране. Освен това хубава идея е да им завържете червена панделка или зелен венец – символи на празника. Празнична украса за трапезата също може да е повече от нужен подарък. Специални коледни кърпи за хранене, декоративни топки или ароматни свещи с коледни мотиви са сред предпочитаните на пазара. Ако търсите коледен подарък, който да поставите в кухнята, имате повече от изобилен избор.


Хол, докоснат от коледно настроение

Камината е символ на домашното огнище. Съвсем нормално е след обилната празнична вечеря, семейството да се премести в хола около огъня. Ето защо е страхотна идея, ако сте решили да подарите вещ, предназначена за това помещение. По магазините можете да откриете хиляди неща – от чорапчетата, които да окачите на камината до малките сувенири като ангелчета, елхички и къщички, които да красят полицата над нея. Топлите одеяла с коледни десени също са добър избор, а що се отнася до декоративните възглавнички в бяло, златно и червено – те присъстват навсякъде. В случай че домакините ви обичат да се отпускат в канапето с чаша чай и книга, подарете им мека възглавничка, на която да се облягат.


Коледният дух и в спалнята

Спалнята е най-личното помещение в дома, затова подаръците за него трябва да се избират изключително внимателно. Те трябва да отговарят както на стаята, така и на характера на дадената личност. Повече от необходимо е да носят послание за близост. Шалте в цветовете на празника е едновременно ценен и приложим дар, който може да внесе без усилие коледна атмосфера. Мраморен ангел или декорация за таблата на спалнята са интересни предложения. Разбира се, тук също могат да се поставят музикални кутийки, преспапиета, нежни и чувствени поставки за свещи и каквито още мънички подаръци за спомен се сетите. Важно е те да са не огромни, а изпълнени със смисъл и по вкуса на новия им притежател.


Коледна свежест в банята

Това без съмнение е любимата ни част от процеса на създаване на коледно настроение в дома. Идеите, които сме подбрали за вас, са очарователни и радващи. Всяка една от тях би се превърнала в оригинален подарък и би провокирала усмивка. Независимо дали ще се спрете на килимче за вратата на банята, завеса за душ кабината, коледен комплект за тоалетни принадлежности или тапицерия за тоалетната, то несъмнено ще останете запомнени с нестандартния си подарък. Ако се нуждаете от помощ при украсяването на дома, не се колебайте да се допитате до префесионалното мнение на интериорните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus. Също така с новата година идват и новите идеи за дома, затова заявете вашия проект напълно безплатно още сега!

Екипът на MaistorPlus ви пожелава весели празници!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта