Апартамент в Ню Йорк: малко пространство, в което цари изискан стил и лукс

Публикувано на 31/10/2019 от Станислава Матеева | Последна редакция на 01/11/2019 | Видяно 523 пъти

Днес ви каним да разгледате едно красиво едностайно жилище в Ню Йорк. Прекрасна гледка, неутрални тонове, семпъл, но ефектен и много модерен интериор - това превръща този апартамент в истински рай. Характерната черта на жилището е, че то всъщност е таванско помещение. В неговия интериор дизайнерът залага на акценти, които да разчупят на пръв поглед простичката визия.

С изключително популярния в момента отворен план, големите френски прозорци и високи тавани, жилището предоставя на собствениците си много естествена светлина, поразителни идилични гледки към града и много уют и простор. Какви са другите предимства на този апартамент в Ню Йорк, ви показваме тук. А ако искате да приложите някоя от идеите и във вашия дом, се свържете с интериорните дизайнери, регистрирани в сайта ни.

 


Спалнята - семпъл уют и простор

Спалнята с отворен план е необикновена, много чаровна и прекрасна. Леглото е разположено в дясната част на спалнята. Огромните прозорци дават много естествена светлина в помещението. Това прави стаята една наистина релаксираща зона, където всеки може да се оттегли и да се отдаде на заслужена почивка.

 • Цветовата палитра синхронизира с тази в останалата част на дома. Тук обаче е приложена по начин, който сякаш свързва всяка част на интериора. Нюансите като мек руж и мръсно белите тонове доминират в спалнята.
 • Леглото разполага с тапицирана с бяла тъкан рамка за максимален комфорт и уют. Постелките в подобен нюанс хармонизират с пространството.
 • На леглото, меките сиви и розови възглавници добавят цветна закачка в предимно неутралното пространство.
 • Декорациите, в лицето на голямо розово платно над скрина и колекцията от рамкирани снимки, украсяват стените около леглото, създавайки елегантна и ведра естетика.

Вижте още: Функционални мебели за малка спалня


Всекидневната - елегантност и естетика

За да могат спалнята и дневната зона да се свързват безпроблемно, дизайнерът е избрал секционен диван с пясъчен, земен цвят. Той е достатъчно голям, за да побере редица гости и достатъчно мек и уютен, за да им осигури комфорт.

 • За да се добави малко цвят към хола, по дивана са подредени светло розови и бели кадифени акцентни възглавници. Те създават мека рамка и завършват интериора.
 • Цветовете в дневната пряко си кореспондират с тези в спалнята - мек руж, мръсно бяло и сиво.
 • За да се добави щрих към пространството, са инсталирани набор от стъклени странични маси с продълговати златни детайли. Те добавят мек и луксозен акцент в стаята, който допринася за елегантната атмосфера в дневната.
 • Златният стелаж, поставен до стената срещу дивана действа като перфектния завършек в зоната за сядане и гледане на телевизия.

Дизайнерът определено е успял да проектира чудесно пространство, което е весело и приканващо, с атмосфера, идеална за забавление и релакс.

 


Закачливи и красиви детайли

Дори в малко пространство като това, дизайнерът намира начини да внесе елементи, които допълват интериора. Изкуството е използвано като заместител на архитектурните детайли, което пък създава интерес към всяка част от дома. 

 • По стените са обособени мини-галерии с красиви картини.
 • В дневната също присъства стенна галерията, която служи като преходен елемент и очертава границите между дневната зона и спалнята.
 • На стената на хола, над секцията, произведения на изкуството в матови рамки добавят още цветни докосвания в цялостната визия.
 • За още повече красота, на входа е поставено златно огледало. 

Вижте още: Цветовете в дневната или как да поиграем с боите в сърцето на дома


Банята - модерен оазис

Банята на апартамента осигурява на собственика на едно чудесно уютно пространство за почивка.

 • Плочките са главен акцент в пространството. Почти белият им цвят с мраморни детайли добавят текстура и визуален интерес в банята.
 • Металните елементи, които се откриват под формата на смесители, душ и рамки, благоприятстват за повече лукс в пространството за релакс.
 • Мраморна мивка пък е бляскавият елемент в този малък дом. Детайлът, който служи за идеалния краен щрих в това уникално жилище, в което цари изискан стил, елегантност и модерен дух.

Всеки дом се нуждае от красив интериор, съобразен с личния вкус на собственика му. За да създадете и вие уютна и приветлива домашна среда, се свържете с интериорните дизайнери в сайта ни. Те не само ще се съобразят с всяко ваше желание и ще ви дадат професионални насоки, но и ще направят едно уникално пространство, в което ще се чувствате спокойни и свободни. Още сега може да направите безплатна заявка за проект. До 24 часа ще имате готови оферти, които да сравните и да изберете най-добрата за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Сити Сайт VIP
Цялостен ремонт, Пловдив
Енергостар
Електроуслуги, София
10 извършени проекта
BulSpace VIP
Боядисване и декорация, Исперих
1 извършен проект
ЛЕОН-АЛ
ВиК Услуги, София
56 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
29 извършени проекта
ivvesstroi
Покривни услуги, София
42 извършени проекта