Апартамент в Ню Йорк: малко пространство, в което цари изискан стил и лукс

Публикувано на 31/10/2019 от Станислава Матеева | Последна редакция на 01/11/2019 | Видяно 1 492 пъти

Днес ви каним да разгледате едно красиво едностайно жилище в Ню Йорк. Прекрасна гледка, неутрални тонове, семпъл, но ефектен и много модерен интериор - това превръща този апартамент в истински рай. Характерната черта на жилището е, че то всъщност е таванско помещение. В неговия интериор дизайнерът залага на акценти, които да разчупят на пръв поглед простичката визия.

С изключително популярния в момента отворен план, големите френски прозорци и високи тавани, жилището предоставя на собствениците си много естествена светлина, поразителни идилични гледки към града и много уют и простор. Какви са другите предимства на този апартамент в Ню Йорк, ви показваме тук. А ако искате да приложите някоя от идеите и във вашия дом, се свържете с интериорните дизайнери, регистрирани в сайта ни.

 


Спалнята - семпъл уют и простор

Спалнята с отворен план е необикновена, много чаровна и прекрасна. Леглото е разположено в дясната част на спалнята. Огромните прозорци дават много естествена светлина в помещението. Това прави стаята една наистина релаксираща зона, където всеки може да се оттегли и да се отдаде на заслужена почивка.

  • Цветовата палитра синхронизира с тази в останалата част на дома. Тук обаче е приложена по начин, който сякаш свързва всяка част на интериора. Нюансите като мек руж и мръсно белите тонове доминират в спалнята.
  • Леглото разполага с тапицирана с бяла тъкан рамка за максимален комфорт и уют. Постелките в подобен нюанс хармонизират с пространството.
  • На леглото, меките сиви и розови възглавници добавят цветна закачка в предимно неутралното пространство.
  • Декорациите, в лицето на голямо розово платно над скрина и колекцията от рамкирани снимки, украсяват стените около леглото, създавайки елегантна и ведра естетика.

Вижте още: Функционални мебели за малка спалня


Всекидневната - елегантност и естетика

За да могат спалнята и дневната зона да се свързват безпроблемно, дизайнерът е избрал секционен диван с пясъчен, земен цвят. Той е достатъчно голям, за да побере редица гости и достатъчно мек и уютен, за да им осигури комфорт.

  • За да се добави малко цвят към хола, по дивана са подредени светло розови и бели кадифени акцентни възглавници. Те създават мека рамка и завършват интериора.
  • Цветовете в дневната пряко си кореспондират с тези в спалнята - мек руж, мръсно бяло и сиво.
  • За да се добави щрих към пространството, са инсталирани набор от стъклени странични маси с продълговати златни детайли. Те добавят мек и луксозен акцент в стаята, който допринася за елегантната атмосфера в дневната.
  • Златният стелаж, поставен до стената срещу дивана действа като перфектния завършек в зоната за сядане и гледане на телевизия.

Дизайнерът определено е успял да проектира чудесно пространство, което е весело и приканващо, с атмосфера, идеална за забавление и релакс.

 


Закачливи и красиви детайли

Дори в малко пространство като това, дизайнерът намира начини да внесе елементи, които допълват интериора. Изкуството е използвано като заместител на архитектурните детайли, което пък създава интерес към всяка част от дома. 

  • По стените са обособени мини-галерии с красиви картини.
  • В дневната също присъства стенна галерията, която служи като преходен елемент и очертава границите между дневната зона и спалнята.
  • На стената на хола, над секцията, произведения на изкуството в матови рамки добавят още цветни докосвания в цялостната визия.
  • За още повече красота, на входа е поставено златно огледало. 

Вижте още: Цветовете в дневната или как да поиграем с боите в сърцето на дома


Банята - модерен оазис

Банята на апартамента осигурява на собственика на едно чудесно уютно пространство за почивка.

  • Плочките са главен акцент в пространството. Почти белият им цвят с мраморни детайли добавят текстура и визуален интерес в банята.
  • Металните елементи, които се откриват под формата на смесители, душ и рамки, благоприятстват за повече лукс в пространството за релакс.
  • Мраморна мивка пък е бляскавият елемент в този малък дом. Детайлът, който служи за идеалния краен щрих в това уникално жилище, в което цари изискан стил, елегантност и модерен дух.

Всеки дом се нуждае от красив интериор, съобразен с личния вкус на собственика му. За да създадете и вие уютна и приветлива домашна среда, се свържете с интериорните дизайнери в сайта ни. Те не само ще се съобразят с всяко ваше желание и ще ви дадат професионални насоки, но и ще направят едно уникално пространство, в което ще се чувствате спокойни и свободни. Още сега може да направите безплатна заявка за проект. До 24 часа ще имате готови оферти, които да сравните и да изберете най-добрата за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Петров
Боядисване и декорация, София
46 извършени проекта