Уютна обстановка и впечатляващ дизайн в модерен рустик апартамент

Публикувано на 19/02/2018 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 01/02/2018 | Видяно 3 853 пъти

Традициите не са това, което бяха! Както всяко друго твърдение, така и това имa своите доказателства. Интерпретацията на съвременните стилове и идеи търпи огромна промяна. Пригответе се да надникнете в един изумителен апартамент. Да, в рустик стил! Убеждението, че той е тъмен и претрупан остава в миналото. Модерната му визия все повече залага на свежестта, семплия дизайн и интересни акценти. Бъдете сигурни, че в този дом има от всичко по много. Готови ли сте за вдъхновение и промяна и във вашето жилище? Съберете идеи, опишете ги заявка и се свържете с доказаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus, които да реализират всяко ваше желание.


Добре дошли!

Смелите стъпки напред отвеждат до приветливо и семпло антре. Все по-често се залага на изчистените форми, прибраните вещи и минималистичната визия. Оставете мястото свободно и заложете на вградените шкафове. Това ще ви спести постоянното препъване в обувки, сутрешното закъсняване, когато търсите любимото палто, и ще ви даде възможност да развихрите въображението си. Внесете част от себе си в интериора и добавете любимото си хоби, закачете най-невероятната картина или просто забавни семейни снимки. Рустик стилът предполага изобилие от комбинации заради използването на естествени материали и изчистени цветове. Ако сте фенове на земните тонове и искате да засилите връзката с природата, не се колебайте да заложите на тях.


Естественият материал подхожда на всичко

Естетическото присъствие на рустик стила в модерния дом преминава през тапицерията, килимите и отделните елементи. Съвременните жилища залагат на дървени подове, но наличието на килим отсъства и се смята за остаряло. Оказва се обаче, че едно такова допълнение е един успешен завършек на изградената визия. Вече сте планували да преобразите и своя дом, но все още имате колебания как да подходите към дневната? Отговорът е лесен! Вземете любимия цвят и след това изберете в коя част от помещението да го включите. Отделете внимание на акцентите, като осветителното тяло и масичката. Макар влиянието им да не е голямо, вижте как привличат внимание и не остават незабелязани в удобната гостоприемна стая.


Акцентът в кухнята е впечатляващ

Когато декорираме кухненското помещение, първото нещо, което съобразяваме, е удобството при приготвяне на храна. Следват разположението на мебелите и на последно място остава визията. Изборът на подходящ стил обаче може да даде спазване на реда по важност и междувременно впечатляваща визия. Рустик излъчването е в състояние да постигне точно това чрез правилните решения. Започнете, като изберете един от основните материали – дървото или камъка. И двата се срещат все по-често под интересни форми във съвременното жилище. Каменните стени придават аристократичност и внушителен вид във всяка стая и невинаги ги откриваме в кухнята. За това място ние се придържаме към топлите цветове и уюта. Добре познатата ламперията е демоде и смалява визуално стаята. Именно тази е причината нестандартното интегриране на естествения дървен материал да приема все по-смели идеи. Обособете едната стена и поставете част от стеблата или заложете на дървени греди. Освен тях, гредоредните тавани са все по-популярни и интересни.


Модерна визия на любимото помещение

Рустик стилът се придържа към желанието за получаване на топлина и уют в собственото жилище, което по никакъв начин не откъсва от всички удобства на модерния дом. Така че без да е нужно да правите коренни промени, ще може да интегрирате всеки елемент. Спалнята е най-податливата на бързо преобразяване, заради индивидуалността, която може да се вкара в нея. Тя се моделира по собствен вкус, за да бъде приветлива и хармонична. Заложете на бялото и сивото. Те са далеч от стерилната обстановка, когато са подбрани правилно. Ниските легла стават все по-актуални, както и леглата от палети. Избягайте от традиционното със стъклена стена и нестандартно кресло за отдих.


Семпла баня в земни тонове

Величествената баня е мечта на всеки. Ако сте избрали рустик елементите да властват в целия дом, то мокрото помещение не бива да бъде пропускано. За начало изберете подходящи цветове за плочките, стените и мебелите, като пясъчно, тъмнокафяво или тъмнозелено. Тези нюанси успокояват и създават хармоничност, вдъхновена от природата. Не се притеснявайте, че няма да паснат и ще го направят пространството схлупено. Поставете различни осветителни тела, за да избегнете този момент и се насладете при всяко влизане в банята.

В случай че все още имате колебания кой е най-подходящият интериор за вашето жилище, лесно може да разрешите този проблем. Заявете проект напълно безплатно и изберете най-подходящия за вас от доказаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Сравнете оферти, разгледайте завършени проекти и оценки от предишни клиенти и вземете напълно информирано решение. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта