Стилен варненски апартамент впечатлява с интериор на световно ниво

Публикувано на 14/01/2018 от Кристина Кацарска | Последна редакция на 14/01/2018 | Видяно 13 037 пъти

Вероятно много пъти сте попадали на стилни и вдъхновяващи идеи за интериорен дизайн на дома ви. И още след пръв поглед сте решавали, че подобни апартаменти и къщи има само в чужбина, по филмите, в статиите. Но тук ви представяме реален пример за това, че всичко е възможно, ако разполагате с въображение, естетическо чувство и смелост да разчупите "сивото". Този модерен и изпипан до съвършенство варненски апартамент е собственост на гражданин на света. Това е българин, който цял живот обикаля разнообразни държави, но се завръща, за да създаде дом на родна земя. Дом, вдъхновен от многото пътешествия. Ако и вие желаете да постигнете подобен разкош в дома си, но не знаете откъде и как да започнете, професионалните интериорни дизайнери са винаги насреща.


Умерена смелост и уют в дневната

Българинът прекарва по-голямата част от времето си вкъщи в дневната. Или в кухнята. Затова и съчетаването им в едно помещение е идеалният вариант. Но за това след малко. Сега да се съсредоточим върху всекидневната - мястото, където посрещате гости, събирате се със семейството си, отмаряте след тежкия работен ден. Холът трябва да бъде уютен, удобен, предразполагащ към пълен релакс. А също така и да е в състояние да подобри настроението ви. В случая това става възможно с помощта на ярък зелен акцент на секцията, жълта стена, весели декоративни възглавници и цветно одеяло - всичко е в тон. За уюта допринася засиленото присъствие на дърво. А бялото компенсира смелостта в използването на останалите ярки цветове. 

Вижте още: Интериорен дизайн на апартамент в квартал Бояна


Модерната всекидневна плавно преминава в модерна кухня

Обикновено, когато става дума за съчетаване на кухня и хол в едно помещение, причината е в липсата на достатъчна квадратура. Но случаят в този стилен варненски апартамент далеч не е такъв. Тук общото помещение е много голямо. Спокойно би могла да бъде изградена разделяща стена, за да бъдат създадени две отделни стаи. Но както вече казахме по-горе, очарователното на сливането на хола и кухнята е възможността цялото семейство да прекарва време заедно, докато някой готви, друг похапва, а трети се изтяга на дивана. Няма нужда хората да градят стени помежду си - буквално. Стилът в кухнята продължава линията от всекидневната - зелено, жълто, дърво и дърворезба. И малко стъкло на масата. Новият цвят тук е черното, което заменя бялото в дневната. 


Всеки дом се нуждае и от място за отмора

В края на деня всеки си мечтае за огромно меко легло, на което да се потопи в блажен сън. Ако все пак не разполагате с достатъчно пространство, в такова може да се превърне удобният бял диван от предните снимки. Но в този апартамент подобен проблем няма. Тук спалните са дори две. Чудесен вариант за семейства с деца или за хора, чиито приятели често остават с преспиване. Тъй като показаното жилище е край морския бряг, желаещи да пренощуват вероятно не липсват. Едната спалня продължава линията на уют и весела пъстрота от предишното помещение. Но в другата смелите решения надделяват. Тук на почит е яркият червен цвят. В същото време бежовото и кафявото превръщат стаята в едно подходящо място за отмора.  


За да няма опашка, по-добре отделни баня и тоалетна

И помещението, без което мнозина не могат и ден. Заради чиято липса не ходят на палатка, не преспиват в старата къща на село, не отиват на хижа, а и да го делят не е вариант. За всички тези хора този крайморски апартамент ще е като сбъдната мечта. Тук не само, че има къде да се изкъпят след солено-песъчливия ден на плажа, но и няма да се редят на опашка за тоалетната. В банята с тоалетна се влиза директно от по-премерената цветово спалня. А от коридора всеки има директен достъп до втората тоалетна.

Ако желаете този мечтан дом да се превърне във ваша реалност, то интериорните ни дизайнери с радост ще ви помогнат. Само трябва да заявите проекта си и в рамките на денонощие ще получите различни оферти от специалисти във вашия район. Разгледайте, сравнете бизнес профили и препоръки от клиенти и преценете желаете ли да поканите някого на оглед. Сами избирате начин на комуникация с изпълнителите и наемате този, който максимално покрива вашите изисквания. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
28 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
28 извършени проекта
Момчил Куцаров
Сухо строителство, София
31 извършени проекта
Момчил Куцаров
Сухо строителство, София
31 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
27 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
18 извършени проекта