Стилен варненски апартамент впечатлява с интериор на световно ниво

Публикувано на 14/01/2018 от Кристина Кацарска | Последна редакция на 14/01/2018 | Видяно 13 679 пъти

Вероятно много пъти сте попадали на стилни и вдъхновяващи идеи за интериорен дизайн на дома ви. И още след пръв поглед сте решавали, че подобни апартаменти и къщи има само в чужбина, по филмите, в статиите. Но тук ви представяме реален пример за това, че всичко е възможно, ако разполагате с въображение, естетическо чувство и смелост да разчупите "сивото". Този модерен и изпипан до съвършенство варненски апартамент е собственост на гражданин на света. Това е българин, който цял живот обикаля разнообразни държави, но се завръща, за да създаде дом на родна земя. Дом, вдъхновен от многото пътешествия. Ако и вие желаете да постигнете подобен разкош в дома си, но не знаете откъде и как да започнете, професионалните интериорни дизайнери са винаги насреща.


Умерена смелост и уют в дневната

Българинът прекарва по-голямата част от времето си вкъщи в дневната. Или в кухнята. Затова и съчетаването им в едно помещение е идеалният вариант. Но за това след малко. Сега да се съсредоточим върху всекидневната - мястото, където посрещате гости, събирате се със семейството си, отмаряте след тежкия работен ден. Холът трябва да бъде уютен, удобен, предразполагащ към пълен релакс. А също така и да е в състояние да подобри настроението ви. В случая това става възможно с помощта на ярък зелен акцент на секцията, жълта стена, весели декоративни възглавници и цветно одеяло - всичко е в тон. За уюта допринася засиленото присъствие на дърво. А бялото компенсира смелостта в използването на останалите ярки цветове. 

Вижте още: Интериорен дизайн на апартамент в квартал Бояна


Модерната всекидневна плавно преминава в модерна кухня

Обикновено, когато става дума за съчетаване на кухня и хол в едно помещение, причината е в липсата на достатъчна квадратура. Но случаят в този стилен варненски апартамент далеч не е такъв. Тук общото помещение е много голямо. Спокойно би могла да бъде изградена разделяща стена, за да бъдат създадени две отделни стаи. Но както вече казахме по-горе, очарователното на сливането на хола и кухнята е възможността цялото семейство да прекарва време заедно, докато някой готви, друг похапва, а трети се изтяга на дивана. Няма нужда хората да градят стени помежду си - буквално. Стилът в кухнята продължава линията от всекидневната - зелено, жълто, дърво и дърворезба. И малко стъкло на масата. Новият цвят тук е черното, което заменя бялото в дневната. 


Всеки дом се нуждае и от място за отмора

В края на деня всеки си мечтае за огромно меко легло, на което да се потопи в блажен сън. Ако все пак не разполагате с достатъчно пространство, в такова може да се превърне удобният бял диван от предните снимки. Но в този апартамент подобен проблем няма. Тук спалните са дори две. Чудесен вариант за семейства с деца или за хора, чиито приятели често остават с преспиване. Тъй като показаното жилище е край морския бряг, желаещи да пренощуват вероятно не липсват. Едната спалня продължава линията на уют и весела пъстрота от предишното помещение. Но в другата смелите решения надделяват. Тук на почит е яркият червен цвят. В същото време бежовото и кафявото превръщат стаята в едно подходящо място за отмора.  


За да няма опашка, по-добре отделни баня и тоалетна

И помещението, без което мнозина не могат и ден. Заради чиято липса не ходят на палатка, не преспиват в старата къща на село, не отиват на хижа, а и да го делят не е вариант. За всички тези хора този крайморски апартамент ще е като сбъдната мечта. Тук не само, че има къде да се изкъпят след солено-песъчливия ден на плажа, но и няма да се редят на опашка за тоалетната. В банята с тоалетна се влиза директно от по-премерената цветово спалня. А от коридора всеки има директен достъп до втората тоалетна.

Ако желаете този мечтан дом да се превърне във ваша реалност, то интериорните ни дизайнери с радост ще ви помогнат. Само трябва да заявите проекта си и в рамките на денонощие ще получите различни оферти от специалисти във вашия район. Разгледайте, сравнете бизнес профили и препоръки от клиенти и преценете желаете ли да поканите някого на оглед. Сами избирате начин на комуникация с изпълнителите и наемате този, който максимално покрива вашите изисквания. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
27 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта