Интериорен дизайн на апартамент в квартал Бояна

Публикувано на 06/11/2017 от Лидия Йорданова | Последна редакция на 06/11/2017 | Видяно 4 922 пъти

Представяме на вашето внимание готов проект за интериорен дизайн на апартамент в столичния квартал Бояна. Планът е на Чолаков-Гонгалов Архитекти – студио за архитектура и интериорен дизайн. В случая имаме изчистен дизайн в съвременен стил. Цели се постигане на уютна атмосфера и пълен домашен комфорт. Залага се на семплата елегантност, като за основа са използвани приглушени тонове и дървени финиши. За подчертаването на отделни елементи обаче архитектите се доверяват на по-ярките цветове. Ако се почувствате вдъхновени и готови да се заемете с интериорния дизайн на вашия дом, то ние ви предлагаме да се допитате до специалистите, регистрирани в MaistorPlus за професионален съвет.


Как изглежда една съвременна кухня

На лице е една модерна кухня, отделена от трапезарията само мисловно. Помещението не е голямо, но има достатъчно пространство, за да може спокойно да се развихрите. Кухненските уреди са вградени в цялостната структура на кухнята, което я прави много функционална. Изключително практично и нашумяло в последните години е да се залепят малки лампички над мивката. Те се включват с лесно натискане и могат да се прикрепят практически към всяка повърхност. Кухненският плот е с П-образна форма, като в единия му край са поставени две високи столчета. Зад тази част се намира голяма маса, достатъчна, за да събере цялото семейство.


Приветлива всекидневна и гостоприемна трапезария в едно

Тук имаме невероятно успешна комбинация от трапезария и всекидневна. Ако жилището ви е по-малко и се чудите от коя стая да се „лишите“, професионалистите в случая ви демонстрират как няма невъзможни неща и не е нужно да правите какъвто и да било компромис. Големият ъглов диван в тъмносив цвят допълва цветовата гама. Вместо щори може да се доверите на добрите стари пердета, които променят визията из основи. Те показват отношение и спомагат за пълния домашен комфорт и уют. Що се отнася до масата в противоположния край на стаята – тя е същевременно изящна, практична и приканваща за споделено време със семейството.


Спалня с чувствени елементи

Има няколко начина да оставите своя личен отпечатък в спалнята. Това е най-интимното място в дома ви, затова е хубаво интериорният дизайн да е изцяло по вкуса ви. В случая над леглото е поставена картина. Избирайки да внесете чувствени арт елементи, вие изразявате собствената си натура. Картина на любимия ви художник, нарисувана от самите вас или от приятел, е признак за сантименталност. Няма по-подходящ начин да покажете кои сте от това да декорирате любимата стая с чувствени произведения на изкуството. Може да си монтирате рафтче за любимите си книги или компактдискове. Вдъхновете се и разчупете обстановката с доза артистичност.


Банята е пример за блясък и лукс

Тази модерна баня е сякаш излязла от някой спа комплекс или луксозно списание. Голямото огледало, белият плот и мраморните мивки са само част от нещата, които правят силно първо впечатление. Обзавеждането е простичко и непретенциозно, но за сметка на това крайно ефектно и елегантно. Вписва се чудесно в цялостната идея на апартамента – изчистени линии и приглушени тонове. Топлата атмосфера се ражда в прегръдката на свещите, запалени и поставени върху шкафа срещу огледалото. Единственото допълнение, което бихме предложили, е саксийно растение в някой ъгъл или малка вазичка с живи цветя, сгушена между двата умивалника с овална форма.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта