Коледни подаръци за интериорни маниаци

Публикувано на 15/12/2017 от Лидия Йорданова | Последна редакция на 21/12/2018 | Видяно 2 802 пъти

Имате ли приятел, който е луд на тема дизайн и бива привлечен от всяка вещ с чудата форма мигновено? Този тип хора са лесни при избора на коледен подарък, но само на пръв поглед. Техният вкус е доста придирчив. Те обикновено колекционират само оригинални и атрактивни мебели и предмети. Ние от MaistorPlus осъзнаваме, че не е фасулска работа да зарадвате интериор за коледен подарък. Съгласувайте вашите идеи с интериорните дизайнери, регистрирани на сайта ни, за да ден маниак, затова ви представяме 4 различни предложения за колоритни интериорни допълнения, подходящиекорирате и своя дом по най-добрия възможен начин.


Лампи като от приказките

На колажа сме ви представили 4 уникални нощни лампи. Те не само провокират въображението, но и радват сетивата. Всяка от тях притежава различен дизайн и чудати форми, които биха допаднали дори на най-изявените интериорни критици. Освен като перфектният декоративен елемент за дневната или спалнята, те могат да бъдат чудесен помощник по време на четене, а това ги прави идеални дори за детската стая. Така ще сте сигурни, че дори подаръкът да не допадне особено на оригиналния получател, със сигурност би могъл да зарадва децата му с приятна светлина и артистична външност. 

Виж още: Красиви интериорни детайли в традиционен дом


Нестандартни масички за кафе с вградени елементи

Масата е красив компонент, който присъства във всяка една традиционна или нестандартна дневна. Съобразете се със стила в дома на вашия прятел - интериорен маниак - и изберете най-подходящата масичка с вградени елементи за него. Било то красива природна гледка с изкуствена растителност, фалшив аквариум, декоративни пламъци или дори джага - всеки вариант идва затворен в маса с различни дизайн, цвят и форма. Можете да се фокусирате върху избора на маса с тематика на някой от четирите елемента на зодиите и съответно да изберете такъв, който да съвпада с астрологичния елемент на приятеля ви, за да добавите още една доза оригиналност. 


Не е необходимо етажерката за книги да бъде скучна

Големи късметлии сте, ако търсите подарък за човек, който обича да чете. Книгоманите рядко могат да бъдат изненадани с книга, която не притежават, затова пък можете да ги приласкаете с етажерка за книги. Интериорните любители биха останали възхитени от секция с оригинален дизайн, върху която да подреждат любимите си четива. На пазара вече съществуват какви ли не варианти - от секции с форма на чаши за кафе, до корабчета, различни тематични знаци и др. Опитайте да откриете най-подходящия вариант за приятеля си, а ако не успявате - винаги можете да потърсите специалист, който да изработи секция по ваш проект.

Виж още: За какво да внимаваме при избора на декорация за дома


Вътрешната красота, отразена в огледало

Интерионите маниаци определено биха се влюбили в едно нестандартно огледало. Домът им е пълен с прекрасни и необикновени вещи, които грабват окото. Ето защо огледало с обичайна кръгла или правоъгълна форма би стояло, меко казано, неестествено в такова жилище. Дайте шанс на вашия приятел да отрази вътрешната си креативност, като му подарите огледало с формата на ветрило, листа или пък геометричен колаж от кръгове или правоъгълници. 

Ако имате нужда от професионална помощ в избора на подходящо обзавеждане и за вашия дом - не се колебайте да се свържете с интериорен дизайнер. В случай, че в главата ви се е родил цял проект, опишете го в специалната форма за заявка, а ние ще се погрижим да ви изпратим оферти от подбрани специалисти в бранша, които ще имате възможността да разгледате, сравните и да изберете сами с кого да работите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта