Как да зарадваме бащата по време на празниците?

Публикувано на 14/12/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 14/12/2017 | Видяно 2 747 пъти

Най-хубавото време от година отново е тук. Коледа идва, а с нея и желанието да направим изненади на най-близките хора. Намирането на подходящия подарък за любимите татковци изглежда трудна и почти невъзможна задача, защото те изглежда си имат всичко. Правим списъци, дебнем и проучваме, докато стигнем до точното и страхотно решение. Поради тази причина решихме да ви спестим тези усилия и да обособим няколко категории, от които да откраднете идеи. Всички имат хобита и любими занимания, които да използвате за подсказка. Въоръжете се с добро настроение, опаковъчна хартия и много любов, за да превърнете подаръка в необикновен. Ако пък искате да изненадате всички у дома с добре поддържан и красив дом, тук ще откриете всичко необходимо.


Погъделичкайте приключенския дух на бащата

Преди да предприемем каквато и да е стъпка в намирането на най-точния подарък, трябва да направим уговорката, че търсенето на перфектната изненада е трудно и дълго пътуване. Не забравяйте, че целта е всичко да бъде съобразено с любимите неща на бащата! Подберете точния цвят, подходящия размер и правилната форма. Приключенската вълна продължава с избора на подходяща раница. Тя е практичен и полезен подарък, който ще зарадва всеки пътешественик. Ако дългите и далечни пътувания са неговата страст, изберете по-комплексна и голяма раница. Ако пък той вече има такава, няма да сгрешите, избирайки принадлежности, с които да я напълни. Фенерче, компас-ключодържател и джобно ножче никога не са излишни и винаги влизат в употреба. Вече сте готови да стегнете багажа на любимия татко за следващото вълнуващо пътуване!


Индивидуални днжаджи за всеки любим татко

Подаръкът за мъж е трудна работа. Въпреки това не трябва да забравяме, че личната изненада е най-доброто решение. Макар практичните подаръци никога да не излизат от мода, и с тях може да се сгреши. Освен това изборът е голям, а всяка джаджа има различен цвят или версия. Надникнете из принадлежностите в банята и веднага ще разберете какво е необходимо. Марките електрически самобръсначки са безброй и това дава много опции. Може да изберете между такива за сухо или мокро бръснене, с различни функции за сгъване и лесно почистване. Превърнете ежедневната работа в бърза и лесна игра, като направите подобна изненада. Интересните идеи не свършват! Винаги може да заложите на машинка за подстригване. Тя е компактно решение, а различните приставки само ще улеснят използването ѝ.


Полезният подарък винаги е добро решение

При нужда от ремонтна дейност у дома, първият, към когото се обръщаме, е бащата. Още от детска възраст той е нашият герой, който може всичко да поправи. Той е този, който ни пази и закриля, помага ни в трудни моменти и се отзовава на всяка наша молба. В повечето случаи няма невъзможна задача за бащата, а в мислите ни той върши всичко само с помощта на двете си ръце. Оказва се обаче, че помощните му материали са неговите най-добри съветници. Кутията с инструменти е като продължението на ръцете му, където откриваме от гаечен ключ до всякакви отвертки и магически пръчки. Именно заради това един от практичните и полезни подаръци за всеки баща е големият комплект от вълшебни инструменти.

Те винаги влизат в употреба, независимо дали закачаме картина или ремонтираме колата. Освен това са преносими и помагат във всяка ситуация. Колкото и добре да е зараден сегашният комплект на таткото, в неговата голяма колекция винаги ще липсва някое и друго необходимо допълнение. Разнообразието на пазара е голямо – десетки марки, големини и части, от които да избирате.


Автомобилът - "първодният" син на бащата

Автомобилните фенове са едни от най-облагодетелстваните, тъй като продуктите за всеки модел кола са безброй. В зависимост от разполагаемия бюджет, може да избирате между различни марки и аксесоари. Ако искате да разгледате за най-подходящата GPS навигация за пътуващия татко, ще имате дълъг списък, върху който да размишлявате. Свалете необходимите карти, стегнете багажа и поемете на споделено пътуване със семейството. Съветваме ви за всеки случай да намерите местенце в багажника за кутията с инструменти, няма да сгрешите.

Марков ключодържател на любимата кола също е деликатен подарък, който бащата гордо ще носи. Във всеки специализиран магазин ще намерите и наличие на всякаква козметика за автомобила. Препарат за почистване на спирачки, преобразувател на ръжда и спрей против корозия са само малка част от асортимента, от който може да изберете. Да не говорим, че за зимния сезон има куп улеснения, с които можете да зарадвате бащата.


Изненади за бащата-градинар

Градинарството е като всяко друго хоби – веднъж започнеш ли, трудно може да се спреш да отделяш от времето си за него. Часовете там минават неусетно, а работата никога не свършва. Ако и твоят татко е от този вид запалянковци, то списъкът с подаръци, от които да избирате, е готов!

  • Косачката е един практичен и полезен подарък, който всеки любител ще оцени. Поддържането на тревните площи ще бъде лесно и бързо! Освен това имате избор между ръчни и електрически такива. Цените варират, както и мощностите им. Характеристиките ще ви помогнат да се ориентирате на каква да заложите.
  • Ако вече има наличен модел, то храсторезите са също добра идея. Оформянето на храстите в различни форми ще е като детска игра.

В случай че се нуждаете от професионални дейности по градината, за да промени коренно облика ѝ, пуснете вашата заявка напълно безплатно и открийте най-добрата оферта от доказаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
"Никола
Ремонт на баня, София
85 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта