Първият ЛЕСЕН за употреба санитарен силикон

Публикувано на 16/05/2013 от Стоян Иринков | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 5 631 пъти

Компанията Хенкел е глобален лидер с марки и технологии с повече от 130 години история. От малка семейна фирма в миналото, днес Хенкел е концерн с над 50 хил. служители в повече от 125 страни. Компанията е световен производител на лепила и строителни материали, перилни и почистващи препарати, както и козметика и продукти за личнa грижа.

В България строителните продукти на Хенкел са познати най-вече под марката Ceresit. Под тази марка Хенкел предлага голям асортимент от уплътнители и силикони с високо качество. Тъй като Хенкел винаги е бил на гребена на иновациите, в края на 2012 в България беше лансиран първият по рода си лесен за употреба санитарен силикон на водна основа с 5 години гаранция срещу мухъл – Ceresit EasyForYou.


Продукт с изумителни качества

Меката формула го прави идеален за дозиране и нанасяне във всички съединителни фуги в мокри и влажни помещения на закрито (бани, кухни, тоалетни и др.). Силиконът захваща отлично към керамика, стъкло, емайл, плочки, полиакрил и др. и дава 5 години гаранция срещу поява на мухъл. Продуктът е толкова лесен за употреба, че дори и хора, които никога не са употребявали санитарен силикон няма да се затруднят. А майсторите вече ще имат удобен помощник в работата си, с който ще си гарантират лесна и бърза работа с високо качество и най-важното - 5 години гаранция. 

Какви ще са ползите за потребителите от това:

  • лесен за заглаждане
  • лесен за дозиране
  • лесен за премахване *
  • без миризма
  • 5 години гаранция срещу мухъл

* преди втвърдяване от ръце, уреди, плочки 


Опитайте и вие!

Само сега имате възможност да се включите в тестването на продукта!

Запишете се ТУК до 06.07.2013 и продуктът ще ви бъде доставен с куриер. Единственото, което трябва да направите е да използвате продукта, след което да ни оставите обратна връзка за него, отговаряйки на няколко бързи въпроса. Всички, които изпратят обратна връзка ще участват в томбола за спечелването на 3бр. атрактивни радио усилватели Ceresit.

Още информация за продукта можете да намерите на www.ceresit.bg

На всички наши клиенти пожелаваме ползотворна работа с продукти Ceresit.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Васил Василев
Боядисване и декорация, София
86 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта