Доверете се на фирма за кърти, чисти, извозва

Публикувано на 27/11/2013 от Божидар Илиев | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 2 889 пъти

ВАШИЯТ ПРОБЛЕМ:

  • Правите ремонт и е необходимо да изкъртите част от стената? А пък след това да почистите след вас... а какво да правите с боклука?
  • Смятате, че намирането на подходящи инструменти за тази трудоемка задача като къртенето, не е по силите ви?
  • Не знаете как да превозите старите и ненужни мебели? Чудите се къде дори да ги изхвърлите?

Вижте още: Къртене на стари плочки

ТЪРСЕНЕ НА РЕШЕНИЕ:

Не се захващайте с работа, която ще се окаже по-трудна отколкото сте очаквали и по средата на задачата, ще потърсите специалист. Имайте предвид, че не всяка колона, греда или отвор са ненужни. Някои части от дома/сградата са опасни да бъдат премахнати. А пък боклукът, с който оставате, не е удачно да се озове до кофата пред блока – едва ли ви се плаща акт от 500лв., а решението да използвате „професионалните“ услуги на каруците за превозване на торбите, може да доведе до същата глоба, ако ви хванат. Не рискувайте, а потърсете професионалисти, които да свършат работата от начало докрай!  

Много хора си мислят, че работа тип “Кърти, чисти, извозва” няма нужда от специализирана фирма, все пак всеки от нас може да вземе един къртач под наем и да си свърши работата сам. Но къртенето на бетон например е една от най-сложните и трудоемки услуги, които предлагат фирмите и майсторите „кърти, чисти, извозва“. Изисква специфични инструменти, опит и професионалисти. И затова тезиспециализирани фирми за къртене, почистване и превоз толкова често попадат на обекти, които хората вече сами са се пробвали да оправят, но неуспешно успели да завършат.

ПРЕДЛАГАНЕ НА РЕШЕНИЕ:

Най-лесният начин да получите няколко оферти и да сравните оценки бързо, е да публикувате заявка в MaistorPlus. Какво губите? Ами губите 2 минути от вашия ден. А какво печелите? Тук отговора е по-дълъг. Печелите възможността да сравните оферти от най-добрите фирми “Кърти, чисти, извозва”, да разгледате как са се справили на предишни обекти и най-ценното, да видите какво мислят хората, които вече са им се доверили.

-> Направете безплатна заявка за къртене сега!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
ЕТ "Венетон"
Електроуслуги, София
134 извършени проекта