Водещите събития за нас през 2014г.

Публикувано на 05/01/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 2 580 пъти

Изминалата година за нас бе изпълнена с изключително много събития, постигнати цели, предложени полезни услуги, усъвършенстване в професионален и личностен план, оптимизиране на платформата и поставяне на нови посоки за развитие. Пред нас се откриха възможности, изградихме колегиални отношения с партньори, запознахме се с добри приятели, спечелихме лоялни клиенти! Смеем да твърдим, че 2014г. ни даде добър тласък, за да посрещнем настоящата година с нови сили, завидни амбиции и устремени желания за развитие! Нека да споделим с вас водещите събития от годината и от целия екип да ви благодарим, че сте били част от големия колектив на MaistorPlus.

Събития

Започваме още в началото на годината, когато на 28-ми февруари в Дома на Европа се проведе конференцията ReAct Sofia: “Икономиката в ЕС-кризи и възможности”. Бяхме поканени да участваме в информационната кампания на събитието като пример за млади предприемачи с иновативен бизнес. 

-> Запознайте се по-подробно със събитието


MaistorPlus на Българска Строителна Седмица

МаistorPlus взе участие на изложението Българска Строителна Седмица

14-тото издание на Българска Строителна Седмица се проведе между 19 и 22 март в Интер Експо Център, София. На изложението се представиха 107 от водещите компании в строителния бранш. А един от основните дискусионни форуми по време на събитието беше под мотото “Да събудим строителството”.

Благодарим на организаторите за възможността да се включим в изложението!

о


Медиите за нас

От Новините на NovaTV се обърнаха към MaistorPlus за коментар на тема, по която сме добре подготвени: “След 20 години все повече хора ще работят онлайн“. Благодарим на репортера Мария Димитрова и оператора Огнян Пенев за избора на толкова актуална тема.

-> Вижте репортажа


MaistorPlus в новинарския сайт Dariknews.bg

След великденските празници новинарският сайт Dariknews.bg публикува статия за MaistorPlus. Според статистиките в следващите 20 години броят на потребителите, които ще търсят услугите на майстор или строителна фирма в интернет, ще продължава да се увеличава. Ето защо дадохме пример с 3-ма от майсторите в сайта, които вече обръщат внимание на своето онлайн присъстивие:

-> Вижте цялата статия за MaistorPlus в новинарския сайт на Дарик.


Месец на ремонтите

Стигаме и до така приятното време на годината - лятото и засиленото време за ремонти. За втора поредна година MaistorPlus взима дейно участие в кампанията “Месец на ремонтите”, която продължи до септември. В края на юли новинарският сайт Dnes.bg публикува статия за MaistorPlus, в която представи дейността на платформата и работата на двама от изпълнителите в сайта:

-> Вижте цялата статия за MaistorPlus в сайта на Dnes.bg

Проливните дъждове през лятото станаха причина за появата на неизправности във водопроводната и канализационна инсталация на много домакинства в България. В края на август една от водещите телевизионни медии разобличи със скрита камера водопроводчик, измамил стотици хора. От новинарския уебсайт Dnes.bg ни потърсиха за коментар по темата с въпроса: “Как да намерим добър водопроводчик и какви професионални качества трябва да притежава той?”

-> Вижте какво отговорихме

Използвахме възможността, за да похвалим добрата работа на някои от изпълнителите в сайта пред участниците в конкурса “Месец на ремонтите” и всички читатели на Dnes.bg:


Новини

MaistorPlus започна месец май в нов офис. Както всяко преместване на ново място, и нашето беше съпроводено с ремонтни дейности и освежаване на помещенията. Благодарение на изпълнителите в сайта, много бързо се справихме с тези препятствия и досега се радваме на просторен и уютен втори дом без забележки по изпълнението :)

-> Вижте статията за преместването ни в новия офис


Изпълнител на годината

Искаме да отделим време за едни от нашите най-добре представили се изпълнители през годината-регистрирани в различни категории, ползващи активно услугата на MaistorPlus и оставили доволни клиенти след извършените ремонтни дейности. Разгледайте профилите им и оставената обратна връзка за тях!

  • Светозар Богданов - Ще намерите неговите услуги в категориите "Мебели и обзавеждане" и "Дърводелски услулги".  
  • Иван Младенов - Предлага дейности от няколко сфери на работа: Сухо строителство, ВиК и електро-инсталации, шпакловка, боядисване и др. 
  • Иван Тодоров - Фирма, предлагаща за вас голям брой ремонтни дейности.
  • Антон Петров - Основно специализирани в електроуслугите.
  • Йончо Панталеев - Ще го срещнете в катефориите "Железарски услуги", "Боядисване и декорация" и "Сухо строителство".


Бизнес сайт на годината

Важно е да отбележим, че като онлайн услуга, която предлагаме, представянето на нашите изпълнители започва от техните Бизнес страници. Необходимо е тяхното онлайн "портфолио" да печели клиентите и да създава доверие у тях. Затова подчертаваме важността на професионалното и качествено оформяне и поздравяваме следните изпълнители:

  • Мариета Сотирова - Архитект Сотирова има над 7 годишен стаж в архитектурни фирми, а в наши дни е съдружник в Pepa Di Marа.
  • Калоян Иванов - Калоян и екипът му, специализирани в цялостни и частични ремонти, поставят обещаващо начало на професионалното си развитие в MaistorPlus.
  • Румен Иванов - Фирма РУ МЕБЕЛ ще ви изработи всеки мечтан мебел или аксесоар по ваш вкус и желание.

Топ заявки

С това можем да обобщим главните събития, които ни доведоха до този момент. Благодарим на всички за подкрепата, препоръките и търпението! Целта ни е да продължим да се развиваме и можете да очаквате още по-силна и интригуваща година от нас. Ще ви изненадаме с много нови идеи и услуги, както и сме отворени за вашите предложения и съвети! 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта