Октомврийската революция на ремонтите

Публикувано на 29/10/2014 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 2 845 пъти

Ето че и месец октомври си отиде, изпълнен с новости и събития. За някои ремонтните дейности приключиха, а за други тепърва предстоят. Но за нашите професионалисти почивка няма. Редица заявки ги очакват и в следващите дни. Нека обаче видим какво се случи през изминалия месец, кои се отличиха с майсторски грамоти, кои клиенти за пореден път се увериха в качеството на специалистите и какви новости има около MaistorPlus. 


Събития

Октомври е един особено специален месец за MaistorPlus, тъй като тази есен навършваме две години от създаването си. В резултат на положените усилия, услугата се ползва месечно от 50 000 потребители, търсещи изпълнители за своя ремонт, и помага на над 3 000 професионалисти да намерят по-лесно работа в бранша си. По повод рождения си ден MaistorPlus не се забави да „почерпи“ своите клиенти и с няколко нови услуги:

  • Мобилна версия на сайта – сега вече можете да посещавате сайта лесно и удобно от мобилните си устройства.
  • Професионално почистване – още едно полезно решение за проблемите на българските домакинства. Избирате надежден персонал за вашия дом или офис като поръчката ви е изцяло съобразена с вашите нужди.


Изпълнител на месеца

Дограми Джорд е специализирана фирма, съсредоточена към широка гама продукти и услуги в сферата на дограмите за района на София. Гордеят се с постоянното ниво на проектиране, производство, транспорт и монтаж на предлаганите продукти от висококвалифицирани служители и екип с дългогодишен опит. През месец октомври фирма Дограми Джорд бяха оценени положително от още 3-ма доволни клиента и с това извоюваха мястото си за „Изпълнител на месеца“.

-> Изпълнител на месеца: Дограми Джорд

Клиентите говорят

Г-жа Даверова ползва услугите на MaistorPlus още от 2013г. и през октомври решава пак да потърси професионалист за своя ремонт – този път за зазиждане на прозорци. След проведени разговори с няколко специалисти в бранша, тя прави своя избор, остава изключително доволна от свършената работа и очаква в бъдеще да работи съвместно с наетата фирма и по други проекти.

-> Вижте оценката


Бизнес сайт на месеца

Pallet Design “ECO-foryou” предлагат на своите клиенти професионална и дизайнерска изработка на мебели от палети по индивидуален план или техен проект. Предложените палети не са обработени с вредни бои, лакове и химикали, държат на качеството и са в крак с европейските изисквания за материалите, използвани за изработката на мебелите. ECO-foryou станаха част от MaistorPlus през октомври месец и заинтригуваха клиентите с уникалните си предложения и идеи.

-> Бизнес сайт на месеца: Pallet Design „ECO-foryou“


Ценови съветник

Санирането е процес, в който се включват редица строително-ремонтни и довършителни дейности като топлоизолация, хидроизолация, боядисване, както и подмяна или ремонт на дограма, покрив. В крайна сметка получавате редица плюсове: подобрявате външния вид на сградата, повишавате енергоефективността, устойчивостта на конструкцията, както и цената на самия имот.

-> Ценови съветник: Саниране-цени

Основно търсене по категории през септември

Това са основните отличителни моменти за месец октомври при нас. А при вас? Помислете за нуждите на вашия дом и ги споделете на нашите изпълнители. Пуснете заявка напълно безплатно, сравнете получените оферти от специалистите и осигурете на себе си и семейството си един уютен и приятен дом.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
30 извършени проекта