MaistorPlus празнува 2 години

Публикувано на 06/10/2014 от Адриана | Видяно 2 918 пъти

Тази есен MaistorPlus празнува 2 години от своето създаване. През изминалите 730 дни работихме усилено с една основна идея и цел - да създадем услуга, която да бъде полезна на хората. Ето, че и резултатите не закъсняха:

  • Всеки месец над 50 000 потребители търсят подходящ изпълнител за техния ремонт или интериорен проект през MaistorPlus;
  • Помагаме на повече от 3 000 професионалисти да намират работа и да се свързват с нови клиенти на територията на цялата страна;

Ефективността на услугата се доказва и от факта, че 75% от ползвалите я веднъж, при нужда я ползват отново, а 85% я препоръчват на техни приятели и познати. Добрите новини не спират до тук. По случай двегодишнината си MaistorPlus подготвя още изненади за своите клиенти.


Мобилна версия на сайта

За да бъде още по-близо до своите клиенти, през октомври MaistorPlus пусна мобилна версия на сайта. Потребителите на платформата вече могат много по-лесно да управляват профила си, да разглеждат регистрираните изпълнители или да четат и споделят полезни съвети от блога през мобилните си устройства.


Нова услуга

MaistorPlus е иновативна платформа и като такава не спира да се развива и да търси решения за проблемите на българските домакинства. По случай втория си рожден ден MaistorPlus стартира нова услуга, с която намирането на почистващ персонал за вашия дом или офис е улеснено и изцяло съобразено с индивидуалните ви нужди:

  • Гъвкави условия - избирате кога и какво точно трябва да бъде почистено;
  • Надежден персонал - препоръчани и предварително одобрени професионалисти;
  • Бързо и удобно - резервирате онлайн и избирате предпочитан метод на плащане.

Благодарим ви!

Преди 2 години MaistorPlus стартира като идея, която бързо и лесно намери съмишленици и така получи нужната движеща сила, за да се превърне в действащ проект.

Благодарим на всички наши потребители, ментори, партньори и инвеститори, семейство и приятели за оказаната подкрепа през тези 2 години. Специално благодарим и на всички хора, с които създадохме и продължаваме да развиваме MaistorPlus!  Благодарим ви, че сте част от един страхотен екип, който и занапред ще се разраства. 

-> Стани един от нас

Най-важното от изминалите 2 години:

  • Пролетта на 2012 се появява идеята за MaistorPlus
  • В края на 2012 MaistorPlus влиза в ускорителната програма на фонда за рискови инвестиции - Eleven
  • Май 2013, MaistorPlus е победител в предприемаческия турнир 3 Challenge организиран от Start IT Smart
  • Ноември 2013, MaistorPlus е обявен за най-добър в категория “Онлайн услуги”  в конкурса БГ Сайт 2013