MaistorPlus.com-най-добра онлайн услуга на БГ Сайт 2013

Публикувано на 22/11/2013 от Борис Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 12 187 пъти

19 ноември 2013, София: по време на награждаването на победителите в конкурса "БГ Сайт 2013” в Rainbow Plaza, иновативният сайт MaistorPlus.com е обявен за най-добър в категория „Онлайн услуги”.

Иновативна услуга

Уникалната за България услуга работи по доказал се в западните страни модел, за да гарантира качеството на извършваните услуги: след изпълнение на възложената работа клиентите оставят коментар относно представянето на наетия от тях майстор. По този начин майсторите биват препоръчани, но не от един или двама, а от стотици, ползвали техните услуги.

Полезна за майстори и фирми

Така всеки регистриран изпълнител има възможност да гради репутация и да докаже своите умения чрез развиването на собствен бизнес сайт (вижте пример). Клиентите пък получават възможност да изберат измежду 2 000 професионалисти от цялата страна.

С мисъл за човека

Платформата съществува от година и е създадена от трима наскоро завършили студенти с основната идея - сайтът да бъде полезен на хората. И ето, че за последните месеци има публикувани над 2 000 заявки за ремонт. Ефективността на услугата се доказва и от факта, че 55% от ползвалите я веднъж, при нужда я ползват отново, а 85% я препоръчват на техни приятели и познати.        

Така MaistorPlus получи още едно признание след като през 2013 бе победител в предприемаческия турнир3Challenge S3, а през края на 2012 проектът бе подкрепен от фонда за рисков капитал Eleven.

Благодарим на всички наши потребители, инвеститори, ментори и партньори!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
11 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта