Август-време за почивка и месец за ремонт

Публикувано на 31/08/2014 от Адриана | Последна редакция на 06/09/2016 | Видяно 2 998 пъти

В последните месеци получихме голям брой заявки за ремонт на покриви. Нека ви ориентираме кои са определящите фактори за формиране на бюджета ви около извършването на тази дейност.

-> Ценови съветник: Ремонт на покриви

Основно търсене по категории през август:

Вече сме нетърпеливи да разберем какво ще ни поднесе предстоящият месец септември. А до тогава, следете най-важното, което се случва в платформата в рубриката ни “Обзор на месеца”. Ако пък точно сега е дошъл моментът да организирате ремонта в дома си, направете безплатна заявка в MaistorPlus, сравнете офертите и репутацията на кандидатите и изберете сами най-подходящия изпълнител.


Медиите за нас

Проливните дъждове през лятото са станали причина за появата на неизправности във водопроводната и канализационна инсталация на много домакинства в България. В края на август една от водещите телевизионни медии разобличи със скрита камера водопроводчик, измамил стотици хора. От новинарския уебсайт Dnes.bg ни потърсиха за коментар по темата с въпроса: “Как да намерим добър водопроводчик и какви професионални качества трябва да притежава той?”

-> Вижте какво отговорихме

Използвахме възможността, за да похвалим добрата работа на някои от изпълнителите в сайта пред участниците в конкурса “Месец на ремонтите” и всички читатели на Dnes.bg:


Август-време за почивка и месец за ремонт

Докато едни използваха август за почивка, други избраха този месец за ремонт и освежаване на дома. В разгара на летния сезон заявките в сайта надминаха всички рекорди, а изпълнителите бяха затрупани с работа. Предизвикателствата на август изкараха на преден план важни въпроси за планирането и организирането на ремонтните дейности. Нека ви разкажем накратко най-интересното, което се случи в MaistorPlus през изминалия месец.


Изпълнител на месеца

Август беше особено предизвикателен месец за изпълнителите в сайта. Въпреки натовареността на сезона специализираната фирма на Иван Тодоров успя да остави клиентите доволни и добави още 4 положителни оценки към  бизнес сайта си в MaistorPlus.

-> Изпълнител на месеца - Иван Тодоров


Бизнес сайт на месеца

През август към MaistorPlus се присъедини Вардан Казарян - майстор в сферата на ВиК и електро услугите. Г-н Казарян описа подробно своя опит и квалификация, които подкрепи с професионални сертификати за завършени обучения. Снимките от предишните му проекти придадоха професионален и завършен вид на неговия бизнес сайт.

-> Бизнес сайт на месеца: Вардан Казарян

Клиентите говорят

В средата на месеца г-жа Митева публикува своята заявка за ремонт на покрив във вилна зона "Калачица", над Банкя. След като сравни офертите на кандидатите и се свърза с тях за оглед, тя остана силно впечатлена от представянето на фирма “СТОЯНСТРОЙПЛАСТ” ЕООД. Положителната оценка за работата на фирмата не закъсня.

-> Вижте оценката



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта