Обзор на месец януари-майстори, ремонти и Nova TV

Публикувано на 03/02/2014 от Борис Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 3 250 пъти

Първият месец на годината започна динамично и въпреки следпразничното настроение януари беше белязан с много работа и емоции.

MaistorPlus в медиите

От Новините на NovaTV се обърнаха към MaistorPlus за коментар на тема, по която сме добре подготвени:“След 20 години все повече хора ще работят онлайн“. Благодарим на репортера Мария Димитрова и оператора Огнян Пенев за хубавата тема.

-> Вижте репортажа

Майстор на месеца

През януари нови изпълнители започнаха да развиват своите профили и да трупат репутация. Пример за това е инж. Мандичев.

Регистриран през декември 2013, инж. Мандичев много умело се възползва от нашите услуги и за отрицателно време извърши 10 заявки като абсолютно всички клиенти са изключително доволни.

Майстор на месеца - инж. Мандичев

Клиентите говорят

През януари се запознахме с историята на Галина, която ползва нашите услуги от 1 година. Тя пуска първата си заявка на 07. февруари 2013. От тогава до сега Галина ползва услугите на MaistorPlus още 3 пъти като вчера изрази огромното си задоволство от една от наети фирми:

"Здравейте, бих искала да кажа, че намерената чрез вас фирма Канали пласт, която успешно се справи със задачата първия път, е вече наш постоянен майстор - все така добър и коректен. Викали сме ги още 2 пъти..."

Ние я посъветвахме да ни прати препоръка за допълнителната работа, която ще добавим към бизнес сайта на фирмата. Очакваме отговор:)

Вижте всичките заявки на Галина:

Бизнес сайт на месеца

През януари все повече майстори и фирми започнаха да персонализират своите сайтове в MaistorPlus и по този начин да привличат вниманието на клиента и да се разграничават от конкуренцията. Фирмата, която този месец отличаваме за добре подготвен бизнес сайт, е Вода БГ ЕООД.

Бизнес сайт на месеца - Вода БГ ЕООД

Основни категории:

Търсенето през месец януари беше основно в следните категории:

Така постепенно се подготвяме за старта на сезона. Ако ви потрябва майстор или фирма, не се колебайте и пуснете заявка, безплатно е:)



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
54 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта