86 съвети и идеи за модерни бани

Изчистени линии, цветова гама в черно и бяло или пастелно ориентирана, правилни геометрични фигури. Току що накратко ви представихме отличителната интериорна визитка на така обичаните от мнозина модерни бани. А ако предпочитате да ги видите в снимки, то сте на точното място в сайта на MaistorPlus. Тук ще се насладите на прекрасни бани в модерен интериорен стил в различни размери и цветове. Позволете на модерния дух да завладее и вашата баня, като се свържете бързо и лесно с професионалните дизайнери в нашия сайт! Заявете проект към тях, напълно безплатно и без обвързване, вижте различни оферти и изберете тази, която отговаря максимално на очакванията ви!

Модерен
Стенни плочки от жив мъх и релакс атмосфера

Стенни плочки от жив мъх ...


Тази малка баня изглежда по-голяма, отколкото всъщност е, именно благодарение на стратегическия стъклен прозорец, поставен над мивката.

Тапети и стикери за баня

Тапети и стикери за баня


Тапетите винаги са добра идея, ако търсите забавна и красива визия. Стикерите също са удачен избор. Задължително обаче трябва да съобразите и да избер...

Чудесен минимализъм

Чудесен минимализъм


Чисто, елегантно и функционално. Този минималистичен дизайн без излишни декорации е красив и спретнат.

4 идеи за свежи и модерни стенни покрития в банята

4 идеи за свежи и модерни...


Едва ли ще изненадаме някого, ако кажем, че стените в банята се различават от тези в другите части на дома.

Планирайте работата си и бъдете постоянни

Планирайте работата си и ...


Има множество варианти, с които да внесете подобрения в банята си. Най-важното условие обаче е да имате план за действие и постоянство да го следвате ...

Как да засилим традиционното излъчване?

Как да засилим традиционн...


Може да постигнете традиционното излъчване чрез съчетаване на пачуърк, дървени мебели за баня и домашни аксесоари, селектирани прецизно в кафявата и б...

Как да подчертаем модерния ефект?

Как да подчертаем модерни...


Ако търсите цялостно модернизиране на банята си, пачуърк елементите наистина могат да помогнат, но те определено не биха били достатъчни.

Как най-лесно да освежим банята си с пачуърк?

Как най-лесно да освежим ...


Един от най-популярните похвати за частично освежаване на баня с пачуърк би било прилагането им само върху пода на банята или само върху част от избра...

Скрито осветление

Скрито осветление


Избирайки този тип осветление за вашата баня, ще си осигурите приятна атмосфера по всяко време на деня.

Актуални цветове в дизайна на банята

Актуални цветове в дизайн...


Когато търсите трендовете за цветове в банята трябва да се спрете на нюанси, които присъстват и в останалата част в дома ви. По този начин банята ще к...

Негово величество черното!

Негово величество черното...


Мокрото помещение трябва да излъчва изисканост и удобство. Тези две условия са лесно постижими чрез различни стилови комбинации.

Цветова схема

Цветова схема


Изберете внимателно цветовата схема, която ще използвате. Най-лесният начин банята да изглежда по-голяма е да използвате светли цветове.

Баня в розово – защо не?

Баня в розово – защо не?


Е, тайната е наяве – розовото се завръща с пълна сила. От ярки нюанси през нежен цвят на роза, прасковено, приложението му е наистина безкрайно. От ва...

Модерни бани - по какво ще ги разпознаем?

Когато решим да изпълним банята си с модерно очарование, трябва да знаем, че това е различно от прилагането в нея на най-актуалните интериорни тенденции. За банята в модерен стил има няколко специфични характеристики. Да започнем на първо място от цветовата гама. За нея вариантите са или класическите черно и бяло, както и комбинацията им, която може ефектно да бъде подсилена с ярък акцент, или натуралните, земни тонове. Следващият задължителен елемент за всички модерни бани са правилните геометрични форми. Те могат да бъдат представени чрез фигури по плочките или пода или като се избере санитария с подчертано кръгли или правоъгълни очертания.

Модерни бани в различни размери

В специалната ни галерия в MaistorPlus ще видите отлично подбрана колекция от снимки на модерни бани. Допълнително вдъхновение можете да получите, разглеждайки и заснети проекти за баня. Както ще се уверите сами, независимо дали помещението е с малки или големи размери, то може да се превърне в едно прекрасно модерно пространство. Всяка от снимките е подкрепена с конкретни насоки, за да можете да прецените според спецификите на своята баня как да подходите в обзавеждането ѝ. При малките модерни бани например прекаленото струпване на тъмни или ярки нюанси би я стеснило визуално. По-обширните бани, от друга страна, позволяват по-свободно заиграване именно с приглушените цветове, особено ако помещението е снабдено с прозорец.

Можем ли сами да направим банята си модерна?

Отговорът на този въпрос много зависи от актуалното състояние на конкретната баня. Има случаи, в които само с добавянето на няколко фрагмента хигиенното ви пространство ще се превърне във впечатляващ модерен кът. Това може да е кръгло огледало с открояваща се рамка над мивката, под която пък да поставите правоъгълно килимче. Завеса за баня с ясно изразени правилни геометрични фигури също може да внесе модерни нотки в това помещение.

Ако обаче плочките, санитарията, както и цялостното обзавеждане са видимо за смяна, то тогава е препоръчително да предприемете пълен ремонт на банята. За него ще ви съдействат регистрираните в MaistorPlus изпълнители, за чийто професионализъм гарантират споделените от клиенти отзиви и препоръки. Свържете се с тях бързо и лесно, като направите безплатна заявка. Сравнете оферти, проучете мнения от клиенти и изберете майстора, който ще помогне и на вашият санитарен кът да попадне в семейството на очарователните модерни бани.

Избери от над 5200 майстори и фирми за твоя ремонт
И вземи ваучер за пазаруване в