145 проекти за баня

Разбираме необходимостта ви от вдъхновение, затова тук ви запознаваме с успешно реализирани проекти за баня. Преди да се превърне в завършения облик, придаващ индивидуален чар, всяка баня представлява проект в ума на замечтания собственик. След това тя се пренася върху чертожните планове на интериорния дизайнер. Или се визуализира чрез проектантска програма, предназначена да показва нагледно какви резултати могат да се получат. В MaistorPlus избрахме за вас успешно проектирани и изградени бани, които да ви дадат стимул да откриете правилните визуални и функционални решения и за вашето хигиенно помещение. Осъществяването им на практика пък доверете на доказаните архитекти и майстори, регистрирани при нас!
Преродени баня и тоалетна

Преродени баня и тоалетна...


Санитарните помещения на апартамента се превърнаха в любимото място на собствениците.

Видове вани

Видове вани


Най-често те биват чугунени, стоманени и акрилни. Чугунените вани са класическият избор. Основното им предимство е дълготрайността.

Нов душ-как да го монтирате в банята?

Нов душ-как да го монтира...


Ако сте си харесали в магазина нов модел душ с повече функции, то времето за ремонт е дошло.

3. Вдъхновение от природата

3. Вдъхновение от природа...


Много популярни са и всякакви растения, които биха могли да намерят място във вашата баня. Освен, че носят свежест, те пречупват скучноватият и по при...

Успокояващо съчетание от топли кафяви оттенъци и интересни орнаменти

Успокояващо съчетание от ...


Топлите кафяви оттенъци имат успокояващо и отпускащо въздействие, затова са изключително подходящ избор за банята.

Предпочитан елемент в баните през 2020 г. - Ваната!

Предпочитан елемент в бан...


Aко ви предстои ремонт на банята, заложете на свободностояща вана. За този тренд ви е необходима малко повече площ, но това със сигурност си заслужава...

Пералнята не центрофугира или има наличие на теч

Пералнята не центрофугира...


При наличие на теч около уреда незабавно спрете електрозахранването му и потърсете помощ от опитен майстор за ремонт на перални!

Видове душ кабини спрямо нуждите на домакинството

Видове душ кабини спрямо ...


Първото и най-важно е да се съобразите с индивидуалните особености на вашата баня, както и с нуждите, които имат членовете на домакинството ви.

Време за вана и минутки спокойствие

Време за вана и минутки с...


Ваните се поставят в банята в азиатски стил с единствената цел да релаксират уморено тяло и да дадат време да съберете мислите си. Размерът им е негол...

Изчистен минималистичен дизайн

Изчистен минималистичен д...


С поставянето на три до шест лунички за баня, в зависимост от големината на помещението, си осигурявате необходимото осветление, а също и изчистен и п...

Санитарният фаянс може да се купи после

Санитарният фаянс може да...


Правилният избор на санитарния фаянс значително ще икономиса от свободното пространство и ще го използва по-рационално.

Слънчево настроение витае в пределите на банята!

Слънчево настроение витае...


Слънчевите нюанси са съчетани със снежнобяла скандинавска красота.

Стъпка 1: Подредете шкафа за баня

Стъпка 1: Подредете шкафа...


Започнете пролетното почистване на банята като въведете ред в шкафа.

Неизчерпаемо вдъхновение с проекти за баня в снимки

Предстои ви да изградите изцяло нова баня или планирате да ремонтирате настоящата си? Безспорно ще ви бъде полезно да разгледате успешно завършени проекти за баня, каквито представяме на вашето внимание тук. Специално подбраната ни колекция от снимки, подкрепена с полезни идеи и съвети, ще бъде вашият верен помощник по пътя към сбъднатия ви хигиенен кът.

Разбира се, в MaistorPlus се грижим не само да поддържате градуса на въображението си високо, но и да пренасяте представата си за красиво и удачно направена баня в реалността. Затова в платформата ни имате възможност да се свържете бързо и лесно с препоръчани интериорни дизайнери, като заявите напълно безплатно към тях проекта си за баня, за друго помещение или цялостно за дома. Те ще ви отговорят с атрактивни оферти, от които да изберете най-подходящата, според изискванията си.

Проекти за баня според големината на помещението

 

Преди да стигнем до етапа, в който търсим вътрешен архитект, е добре да съобразим плановете си с площта, с която разполагаме. В повечето български домакинства за банята е отредена сравнително малка квадратура. При нас можете да видите достатъчно нагледни примери на завършени вече проекти за малка баня. Ще ви направи впечатление, че в повечето случаи те са решени в светлата цветова гама, а обзавеждането им се състои от компактни санитарни уреди и мебели. Тъй като вярваме, че на мечтите не бива да се поставят граници, сме показали и немалко проекти за голяма баня. При тях дизайнерите са действали с повече размах и на места дори може да забележите, че редом до ваната има джакузи, монтирано е биде до тоалетната чиния, а не е изключено мивките да са две. За любителите на баланса пък сме селектирали и проекти за средно голяма баня.

Проекти за баня, съобразени с различни интериорни стилове

Следващият, също значим фактор при обмислянето на визията на хигиенното ни помещение, е какъв интериорен стил предпочитате за банята си. От него зависи не само цялостният проект на банята ви, но и по какъв дизайн ще бъдат направени плочките за баня, ваната, мивката, душ кабината, осветлението, мебелите. При нас имате възможност да разгледате готови проекти за модерна баня, проекти за съвременна баня, проекти за баня в скандинавски стил, проекти за минималистични бани, проекти за еклектични, винтидж, рустик и други стилове баня. Всеки от тях изисква различен подход в проектирането. Докато модерният и минималистичен стил се придържат към повече сдържаност, изчистени линии и правилни геометрични фигури, при винтидж и еклектика например можем да си позволим повече заиграване с цветове и форми.

Разгледайте и преценете кои от представените проекти за баня са реално приложими и във вашия случай. Когато сте готови с решението си, открийте точния изпълнител за проектиране на баня сред регистрираните в MaistorPlus професионалисти. Отново в нашия сайт бързо и лесно ще откриете и точното решение за последващия ремонт на баня. Изберете и наемете директно от списъка във вашия район или направете безплатна заявка още сега! Сравнете оферти, проучете отзивите, оставени от предишни клиенти и вземете напълно информирано решение с кой изпълнител да работите!